Detta är vad jag har gjort det senaste❤

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Hej!

Visst är min katt söt? #skrytextra

Ett tag sen allt. Vet att typ ingen läser detta men det är kul att skriva av sig ändå. Vecka 7 börjar nå sitt slut och snart blir det skola igen. Jag har varit borta i ca 2 veckor i fjällen (Idre fjäll &Kläppen) och kom hem i torsdags. Igår spenderade jag dagen med att plugga ikapp, ligger lite efter 😣 och senare på eftermiddagen åkte jag till ett lan. Du vet ett sånt lan man sitter och spelar på? Ett sånt var jag på! Haha men det var inte jag som spelade. Jag testade faktiskt att spela battlefront (tror jag det heter) och jag vann mot min kompis Karin! 🏆

Senare på kvällen lyssnade vi på prästen (detta var ett kristet lan-läger) när vi hade en andakt. I slutet av andakten så kunde man få gå om man ville men jag och typ sju pers till stannade kvar och fortsatte. Vi bad, sjöng lite låtar och hade lite förbön. Mina ögon började tåras lite under andakten och folk kom och tröstade mig. Jag förstod inte varför för det kändes så skönt att bara låta ett par tårar rinna. Det här med respekt under andakter har jag börjat tänka på mer. Att folk har så lite respekt att dom börjar prata under andakter förstår jag mig inte på. Dem kunde ha gått därifrån.. ÅHH jag blir så irriterad. 😠 Vi spelade lite och kollade på film (Pitch perfect) och snackade.

Min vän hon började para ihop lite folk tillsammans med hennes kille och det har hon gjort ett tag. För längesen parade hon ihop Karin med en kille och jag vet inte vad jag tänker om det. Visst är det väl roligt i stunden men jag tycker synd om Karin för hon snackar inte ens med snubben. Aja jag vet inte, jag ska inte lägga min näsa i blöt. MEN, hon försökte para ihop mig med den här nya killen eller asså det var första gången jag träffade han och jag vet inte. Visst killen är väl trevlig men inte alls min typ efter vad jag hörde att dom snacka om. Jag är mer den personen som lyssnar, respekterar och följer lagar & regler. Pappas lilla flicka typ. Den här killen verkade dricka (vilket jag inte gör) och han verkar nyttja tobak. Typ det som jag är emot. Man ska inte döma boken pga omslaget. Jag vet inte..

Jag har sökt gymnasium! Jag sökte Samhäll Samhäll som första och Natur som andra på samma gymnasium. Jag tänker att det är en bra grund sen kan jag syssla med lite av det jag vill. Kan ta kurser till något annat senare om jag vill bli florist eller något liknande. Det är inte försent😉 . Jag vet att jag kommer in på dom betygen jag har men det svåra är att hålla uppe dom. Jag hoppas att jag höjs i teknik iaf för där har jag D. Jag säger inte att D inte är bra men mitt mål är att inte ha högre än D. Jag har bara D i teknik.

Detta blev ett långt inlägg. Jaja hejdå! Sköt om dig!❤

Likes

Comments

Ja, god jul! Det är ju faktiskt jul nu. Jag har ju inte lagt ut något på ett väldigt långt tag haha, men tänkte att jag skulle göra det nu. Eller i alla fall i dag. Jajaja.. Bilden tog jag för ungefär sex veckor sen, när det fanns snö ute. Nu ska jag ta bort mitt smink för att sedan göra om det i morgon bitti! Godnatt! <3

Likes

Comments

Hej!! Jag vill bara säga att jag praktiserar denna veckan innan lovet! Ha det bra<3

Likes

Comments

​Hej! Lite bilder jag tog typ nyss. Funderar på att lägga upp dem på Facebook. Vad tycker du? <3 

Likes

Comments

Hörni, jag mår inte bra :-(

Jag vet inte varför men i dag har dagen känts kaos. Jag har inte varit glad på hela dagen typ, mina vänner ville inte äta i bamba så jag fick gå med några i min parallellklass som ignorerade mig ungefär hela tiden. Jag vet inte vad det är som får mig att känna så här. Allt är skit :-(
Tog bilden i dag alldeles vid skolan, laddade upp den på insta - franssonanna

Jag mår inte bra, vad är det som gör att jag mår så här??

Likes

Comments


Ensam i flocken efter att de andra dog. Nu bor Pytte-Maja som min lillasyster kallar henne. Visst är hon söt? Jag är så glad för nu har jag en till modell i min samling. 

Dagens låt: 

Awesome God - Michael W. Smith

Tack o hej för mig :*

Likes

Comments


Skola skola skola. Allt handlar om skolan. Betygen. Allt handlar om betygen..

Jag är så trött att allt är ett kretslopp. Man föds, går till dagis och sedan skolan. Efter grundskolan blir det gymnasiet som påverkar din framtid och därefter blir det jobb eller universitet. Sen får man jobba hela sitt liv och man kanske hittar kärleken. Sen dör omgivningen och tillsist du själv.


Jag år så trött på skolan, det är vad jag ville få fram med denna texten. Jag går i 9:an nu och om mindre än ett halvår ska jag ha bestämt min framtid. Jag orkar inte.


Sen vill jag bara säga att jag har haft en fantastisk sommar. Jag har campat på Hönö, varit en vecka på High Chaparral med min vän och dansat med det kristna "rock bandet" Youngsters/Barn-oas.
Jag är så nöjd med min sommar att jag vill att den ska fortsätta. Jag vill inte gå tillbaka till det vanliga livet och heller inte till verkligheten då man måste gå till den obligatoriska skolan som tar upp en stor del av veckan och som kräver att jag ska begränsa mina aktiviteter.

Alldeles i slutet på sommarlovet fick min familj två katter, Ulla och Berit. Jag vet att vi/jag är wannabe Helen men jag håller med henne. Det är gulligt med gammaldags namn men vi har haft det före henne. Signe hade vi på en kanin.
Blir så trött när jag försökte bevisa någonting nyss.

Sen så har våran katt Kitty (typ våran tredje katt som heter Kitty) fått en liten sötnos som min lillasyster kallar för Pytte-Maja. Fy va gulligt namn, PYTTE-MAJA.

Liten life update.

Dagens låt:

Mary, did you know? - Jordan Smith

Tack för att du läste allt detta, adiós amigo.


Likes

Comments

​Det ska stå såg där det står säger! Hahah min vän tyckte att en kille såg ledsen ut så hon såg glad ut. Fy va elakt egentligen men aja. Bara jag som inte vågar lägga upp så mycket som jag vill på min story? Jag vet inte varför men jag har så många så jag vågar inte plötsligt. (Många och många, typ 70 pers).

Förlåt för den dåliga uppdateringen här! Verkligen ledsen.

Hoppas ni mår bra, så hörs vi. Ciao :*

Likes

Comments