Skeva kroppsideal

Jag vet inte med er men antar att ni kvinnor - tjejer - flickor någon gång känt att ni inte ser ut som alla andra och därför ej varit bra nog.
Så har jag iaf känt det ofta under mina 28 levnadsår.

Kändisar som fått barn och sen direkt kommer tillbax till drömkroppen eller alla modeller som också ser så bra ut efter barnafödandet.

Jag har i princip alltid känt att jag ej kan visa mig ute för jag har min hängiga mage och tuttarna sitter inte där dom sitter på alla andra. Håret är inte tjockt och glansigt och kläderna är inte de dyraste, men vet ni vad?!

Jag har 3 barn, min kropp har burit och skapat 3 liv, mina tuttar har gett mat till 3 fantastiska barn, man kan säga att jag offrat min kropp för att få mina 3 fantastiska barn. Och jag ångrar inget alls, tvärt om, jag hade kunnat offra min kropp igen !!


Idag bryr jag mig fortfarande om hur jag ser ut, men insikten har också kommit att jag borde inte bry mig om vad alla andra tycker eller tänker. Jag har en man som älskar mig precis som jag är, jag har mina barn som ser upp till mig och tar efter mig och mina funderingar.

Men framför allt, jag har mig själv! Jag är frisk och jag mår bra, jag har möjligheten att gå upp på morgonen och leva, varför ska jag bry mig om vad alla andra tycker är rätt och fel?!

Livet är kort! Lev det väl, och ångra inget! ❤️

#kvällsinsikten
#kroppsideal #sjuksynpåsigsjälv
#levlivetleende
#kärlek #livet #kändisar #kändis #kroppenmin #världssyn #kvinna #insikt #funderingar #fuckidealet

  • 34 visningar
  • Nära Höör

Gillar

Kommentarer