Okay, here we go again.

Hemma från stallet nu efter en sjukt bra träning, känslan var på topp! Allting satt verkligen, så skön känsla när man äntligen får ett kvitto på att man tränar på rätt saker. Varje timme man spenderat i sadel ger resultat, grattis till mig själv och till det arbetet jag lagt ner! Annars har det inte hänt så mycket under kvällen, somnade i soffan efter jag kommit hem från skolan... inte alls bra!

Imorrn är det fredag, äntligen! Denna veckan har verkligen gott i snigelfart, så känns riktigt bra att den snart är över. Väntar inget direkt spännande imorrn heller, skolan sen stallet (som vanligt) och kanske lite plugg.

Kanske hörs vi under morgondagen, men nu väntar en varm dusch och lite serie tittande. Blir nog lite game of thrones, min favvo serie oavsett vad, punkt. 

Likes

Comments

Äntligen är vi igång!

Kanske både första och sista inlägget... men men vi lär ju se! Lite info till alla er som inte känner mig så är jag 15år och går just nu i 9.an. Planen är att söka ekonomi eller samhälle på katte till gymnasiet, men har absolut inte bestämt mig än. På fritiden hänger jag nästan alltid i stallet eller pluggar... Så sorry till alla mina kompisar jag aldrig hinner hänga me.


Just nu sitter jag på en ohyggligt tråkig lektion, vi har projekt så inget går efter ordinarie schema. Regnet öser ner och blåser typ storm ute, standard i Skåne. Men ikväll väntar träning med hästen, jippie!!

Aja, nu måste jag faktiskt lyssna lite... Hörs kanske senare ;-)


Likes

Comments