Bakade lite söndagsfika igår, blev en av mina favoriter fudgy brownie med valnötter. Jag älskar när den är lite seg, kladdig men krispig av nötter och EXAKT så blev den! MUMS
- Anna Fåhraeus -

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Bilden är på fahlmans fina tak, tänk om man kunde haft det så fint hemma...

Lördag,
åkte jag och Nils ner till Skåne för att hälsa på min familj över helgen. Vi var inbjudna på en sen kräftskiva hos min äldsta kusin i Malmö. De har flyttat in i en nylägenhet i Malmö vid kronprinsen, och den är en DRÖM! 280kvm av ren skönhet, man gick nästan vilse med alla rummen Hahah...
Middagen var jätte trevlig, mysigt att träffa alla kusiner och anda släktingar igen. Blir så sällan nu när vi alla bor utspridda.

Söndag, vaknade jag utav lukten av pannkakor, bästa med att vara hos mamma. Man behöver inte göra någonting, man bara sover, äter och myser... Blev extra mys denna gången då min mamma har köpt en hund, en liten Boston terrier. Han har en fantastisk personlighet så passade på att mysa mycket med honom innan jag och Nils drog oss in till Helsingborg för lite mat och fika innan det bar hem till Göteborg igen.

Nu är vi hemma igen och jag ska i skrivande stund lämna jobbet för att ta mig till gymmet med Lisa.

- Anna Fåhraeus -
Likes

Comments

Idag efter jobbet åkte jag in till stan. hakade på en taxi med kollegorna till Centralstationen, ångrade mig lika snabbt när vi stod helt still i rusningstrafiken. Väll framme mötte jag upp Nils, jag hade bokat tid för honom på Salong Taar i Femman för att fixa hans ögonbryn. Nils är så känslig med att noppa ögonbrynen, så jag tog det i egna händer och bokade en tid till honom. Efter lite gråtande och gnäll var hans ögonbryn äntligen "under kontroll" igen haha... Och även han var nöjd med resultatet.

Ni är vi hemma och eftersom FIFA flyttade in hos oss igår så tar jag tillfället i akt och lägger mig i sovrummet med en ny bok och ett glas vin. Fick med mig fyra böcker hem från akademi bokhandeln, de hade fyra pockets för priset av tre, så passade på att bunkra upp med lite höst läsning. Vi åker till Skåne imorgon bitti så känns skönt att hålla sig hemma.

- Anna Fåhareus -

Likes

Comments

Jag känner att jag har en bra period i livet, jag har bott i Göteborg i lite mer än ett år nu men det känns som 5år? Jag har hunnit bli kär, byta jobb, fått nya vänner och flyttat 4 gånger?! Ja alla som någon gång bott i Göteborg i ung ålder vet hur svårt det är med boende här så 4 gånger kanske inte så mycket egentligen... Men nu vet jag att jag inte kommer flytta på ett tag, för jag har till och med hunnit bli sambo.

Så min blogg kommer handla mycket om att bevara denna tiden, om allt från renovering av våran lägenhet till vårt stora intresse för mat.

Välkommna 

- Anna Fåhareus 

Likes

Comments