Idag är det midsommarafton. För ungefär ett år sedan (nån dag hit eller dit) blev Felicia till. Idag tillverkas många bebisar i Sverige.
Idag är en glad dag för de flesta men det finns så många som har jobbiga minnen en dag som denna, många som idag har en fruktansvärd ångest och många som ser sina tryggpunkter supa skallen i bitar. Hur ofta hör man inte att det är en dag för barnen? Precis som alla andra högtider vi har. Om det nu är en dag för barnen, hur kommer det sig då att det säljs så sjukt mycket alkohol inför denna barnens dag? Självklart kan man dricka ett par glas när man har barn men att bli ordentligt berusad är aldrig ok.
I år blev det ingen stång för oss. Det regnade för mycket. Vi har istället varit hos svärmor och käkat, var mycket trevligt även om Edvin inte alls var på humör. Stackaren var för trött. Är trött och huvudet far åt alla håll så ska sova nu. God natt! Hoppas ni alla har en trevlig midsommar! Och kom ihåg- det är aldrig för sent att skapa nya trevligare traditioner 💕

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Min telefon gick sönder här för ett tag sen. Nu har jag mannens gamla så länge. funderar på om jag ska ha en Samsung eller Sony och kan inte bestämma mig! Har varit anti Samsung ett tag men den här telefonen är rätt bra. Den har dessutom stegräknare och matspårning som är enkel att använda. mycket att tänka på! vilket i-landsproblem va?

Likes

Comments

Igår hämtade Anders mina paket från Lekmer och Edvin blev superlycklig 😁
Speciellt rutschkanan var populär och han åkte om och om och om igen, alldeles svettig och lycklig och föräldrarna satt och skrattade. Tänk att man kan bli så glad av att se sitt barn glad!


Likes

Comments

Nu är vi sådär småsjuka igen. Felicia sitter mao fast i tutten och jag känner mig jättestressad av det. Amningen är jättemysig och jag älskar att ha en fungerande amning så missförstå mig rätt för det är ju verkligen inte självklart att amningen fungerar. Speciellt glad är jag att jag kan amma på båda brösten den här gången, med Edvin slutade högern producera mjölk men det är en annan historia.

Varför är jag stressad? Jo, jag har massor att göra! Kommer inte hinna allt innan det är dags att hämta Edvin.. Känns så svårt att slappna av och acceptera att jag inte kan påverka så mycket, jag vill helamma och då är det ju såhär.
Vill samtidigt inte sitta med mobilen när jag ammar men nu sover hon med tutten i munnen (vaknar direkt om jag tsr bort den) så jag passar på att blogga, kolla insta och Facebook. Kanske skulle kolla mailen också 😊

Likes

Comments

idag har vi haft en utedag här hemma. Vi får passa på att umgås när Anders väl får tid att var ledig 😊

Jag skriver inte mycket på bloggen just nu men jag har inte hittat rutinen för den än, det kommer väl senare.

Nu sitter jag på golvet och tittar på Felicia när hon ligger och luftar i gymmet, lilla spratteltjejen som börjar bli riktigt stor 😍

Likes

Comments

Lyxbajsa? Vad är det, kanske du undrar? Jo, det är när man får låsa dörren och sätta sig ner i lugn och ro. Utan någon som glor på dig, spolar mitt i, plaskar i handfatet eller rycker i dörren, skriker eller ännu värre- blir knäpptyst. Nyss trodde jag att jag skulle få lyxbajsa. Tar med mig telefonen och låser dörren. På övervåningen leker Edvin med sin farmor och på nedervåningen sover Felicia och Anders sitter vid datorn- jag behöver inte tänka på om nån av dem gråter!
Planterar röven på sitsen, tar upp telefonen och..ja, ni vet.. bajsar? Haha! "kom Edvin så ska vi byta blöja!" hör jag svärmor säga när de kommer ner fär trappan....

Likes

Comments

De brukar hata mig. Men! Denna söta lilla sak försöker jämt imponera mig när jag glömt den. Min favoritblomma som jag haft i många år. Var tvungen att köpa den när jag såg den på en reahylla för 19:-, den såg så eländig och ledsen ut. Inte kunde jag låta den dö ensam?! Så nu står den tillsammans med två andra bortglömda orkidéer. Bortglömda tillsammans iaf 😊

Likes

Comments

Jag bloggar ju igen. Så svårt att komma ihåg. Det är ju så med mammahjärnan. Den är skarp, den är listig, den kan multitaska, den kan allt- när det gäller barnen. Än är de ju så små att hjärnan inte kopplar av ens en sekund. Lillflis är dessutom snorig, bara någon med barn kan förstå hur läskigt det är när spädbarn är snoriga. "barn är ju jämt snoriga" tänker du nu- om du inte har barn. "har du provat koksalt? bröstmjölk? lök under sängen? högläge och amma mycket!" tänker mamman som läser detta.
Hon får sova på mitt bröst. Att jag får mindre sömn och ont i ryggen gör inget, jag känner mig i övrigt som en pensionär så varför inte dela sömnlöshet och värk med dem också!

Delar bilder från gårdagen som visar att det är värt det alla gånger 💜Likes

Comments

Precis vad titeln säger. Förkylningen är här, på båda barnen. Försöker intala mig själv att jag mår bra, det går sådär.
Blev tvungen att duscha precis iaf och det var skönt! Två dagar sen och jsg luktade redan sur mjölk och svett, mumsigt.. Felicia somnade precis på mitt bröst så nu ska jag få mig några zzz...
God natt!

Likes

Comments

Idag var jag på öppna förskolan med barnen. Så bra att åka dit när hemmet är kaos och man är slut i huvudet!
Edvin hittade en liten docka med rosa kläder på, den bar han runt på axeln oxh pussade på oxh pratade med. Mammas hjärta! Tänk vad mycket jag fått höra om den där avundsjukan och vad lite jag har fått se av den. Han är så mysig min son, så omhändertagande och kärleksfull. Mem nu måste jag ta och köpa en docka!

Likes

Comments