Header

Godmorgon internet.

Här sitter man och har redan varit vaken sedan 07:25. Varför i hela friden kliver man upp så tidigt en lördag kan man undra. Ja, om en matbutik väljer att ha "sommarjobb-audition" 07:45 en lördagsmorgon och man känner att man vill ta chansen att byta jobb då får man kliva upp helt enkelt.

Min gårdag slutade inte riktigt som tänkt. Den började bra och var nöjd när jag gick från frisören även om slutsumman blev 3 gånger mer än tänkt. Men sen gick det nedåt. Hade ångest, tränade ett pass tabata som gick uruselt, gjorde dåliga val och kom i säng alldeles för sent.

​Men lägger det bakom mig så kör vi fullt fokus på dagen istället.  ​Var klar på söka-jobb-träffen strax innan halv 11 och började promenera hemåt. Var typiskt nog inbokad på ett träningspass som jag inte hann till så kommer få en prick vilket suger lite men trodde verkligen inte att det skulle ta SÅ lång tid. 

Nu sitter jag och dricker en kopp kaffe för att piggna till lite grann. Har inga direkta planer mer idag men ska väl försöka sticka och träna någon gång innan lördagen är slut eftersom jag missade passet men får se när det blir. Funderar på att ta en sväng i stan och kolla lite kanske men ska nog äta frukost och så först i så fall. Ska i alla fall ta det lugnt ikväll bara för imorgon jobbar jag. Visserligen 16-20 men ska träna innan och på bio efteråt så ja. 

Enough for now. Hörs sen! 

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments