Header

Hej fredag!

Igår var en sjukt lång dag och det kändes som den aldrig tog slut. Det blev inte bättre av att jag satt uppe hela natten och kollade serier heller. Alltså, när man hittar en ny serie, gillar den och det slutar med att man sträck-kollar hela skiten. Alltså jag låg vaken och kollade 1,5 säsong. Oh my lord, what is wrong with me haha.

Detta resulterade i att jag hoppade i säng vid typ 06 imorse och vaknade sedan vid 10-tiden och kunde inte somna om. Alldeles för lite sömn med andra ord. Tänkte att det inte gör något eftersom jag ändå jobbar 19-04 idag. Men. Då hör de av sig från jobbet och frågar om jag kan jobba 17-02 istället. Och ja, när man är vuxen måste man ju prioritera liksom haha. Så. Min fredag blir istället ofrivillig vilodag p.g.a tidsbrist för jag orkar seriöst inte stressa ihjäl. 

Just nu har jag druckit kaffe och tjabbat lite med mamma i telefon och tänkte strax hoppa in i duschen. Därefter ska jag kila in till stan snabbt och fixa ett par grejer innan det blir hem, äta "frukost" och fixa mat att ta med till jobbet. Måste gå till bussen strax efter 4 så känner att det borde jag ändå hinna liksom.  

Det positiva med allt detta är att jag kommer kunna ta bussen hem från jobbet i natt istället för att gå i kylan. Förhoppningsvis kan jag somna direkt när jag kommer hem och sedan komma upp i hyfsad tid imorgon istället för att hinna träna. 

Nog för mig just nu. Kul fredag. Eller inte haha. Hörs sen! 


Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments