Header

Pjuh, jobbveckan är äntligen slut och väntas gör två dagars ledigt. Denna veckan har varit ganska så trist. Bara jobbat, det har inte funnits tid till annat. Ett ynka litet träningspass har det blivit men mer än så har inte hunnits med och det är på tok för lite. Har liksom velat men inte hunnit och ja, alla har lika många timmar på dygnet men vi har faktiskt olika förutsättningar också. 

Igår hann jag dock med en del annat än jobb. Jobbade 06-13, var inom mamma och sa hej, promenerade till min kommande arbetsplats för öppna-brev-möte och fick grönt ljus och bokade in skriva-på-avtal-möte på måndag. På väg hem därifrån träffade jag helt plötsligt på en närstående som jag inte haft kontakt med på nästan ett år. Känslorna ville ju bubbla ut men fick hålla dem inne. Fortsatte promenaden hemåt med ett stopp för att hämta paket och posta brev. Väl hemma gjorde jag inget speciellt, hade noll energi. Åt mat och kollade på youtube ett tag innan det helt plötsligt var dags att hoppa i säng. 

Vaknade av alarmet strax efter 04 imorse. Drack en kopp kaffe, tog en dusch och åt lite innan jag lekte lyxig och ringde taxi. Det var kallt, jag är låg, min cykel har typ ingen luft, det gick inga bussar och hann inte gå = taxi är OK. Jobbade 06 till 15. Hektiskt som katten och helt slut när man väl kom därifrån. Väl hemma fick det bli en dusch och lite gröt framför datorn. Har även rensat ut skräp så jag bara har det jag ska ha kvar till flytten. 

Just nu sitter jag och funderar på vad tusan jag ska hitta på. Hade velat träna idag egentligen men energin finns inte där. Står på minus liksom. Planen är istället att ladda om till imorgon. Är sugen på bio också, dock kanske det inte är så roligt att gå själv så hoppar nog det och bara hänger framför datorn istället. Kul kväll. Kommer antagligen gå och lägga mig tidigt också för jag har ju varit upp i hundra år känns det som. 

Nog med gnäll. Tack och hej! 

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments