​Kanske på tiden att jag uppdaterar lite igen...;-)

De har inte hänt så mycke egentligen så har ju inget å skriva om. Vardagen rullar på i full fart och jag försöker hinna med allt som måste göras!
En vecka kvar till tjejmilen och jag har ju inte hunit träna mycke...!! Ikväll blir de en promenad på en mil så jag har de lite i kroppen oxå, sen blir de en promis på lördag, får se om jag tar med mej Love i vagnen då eller om han får vara med mamma då.
Måste åka å handla väldigt snart oxå, det börjar eka oroväckande i kylen och frysen, men jag känner att jag helst skulle vilja göra en matsedel innan jag handlar så de inte blir massa konstiga köp som gör att man iallafall inte kan få till nån bra mat när de är dax för middag.

Den här veckan har vart en riktig tröttvecka, de har blivit att jag somnat försent på kvällarna, men de är ju så mycke trevligare å roligare att prata med kompisar än att sova tydligen! ;-)
Igår tog jag iallafall tag i badrummet och städade där, så nu behöver jag inte känna att de är äckligt därinne...skönt!

Söndag blir de jobb, 12-17...då får Love vara med momme...;-)

Nä, nu ska jag ta tag i den här dan så den tar slut nångång...

Kram!

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Jag har världens goaste unge!! ❤️❤️❤️
När jag åkte och hämtade honom efter dagis så va vi tvungna att handla lite, så vi åkte in på Willys. Väl därinne så va han riktigt duktig och gick med mej hela tiden. När vi kom till kassan så hoppade han upp på den där lilla avsatsen som man ställer av korgen på, så han som kom bakom oss kunde inte ställa sin korg där, då tog Love chansen å börja prata med honom! De roliga är att han disskutera lika mycke med honom så plötsligt ropar Love åt mej "mamma! De här är min kompis, vi känner varandra" Hahaha!! De va nära att han tom fick en glass av honom! 😂😂😂😂 Han hette tydligen Sebastian, ålder har jag ingen koll på men han va i min ålder...å han va ju inte direkt ful!! Hahaha!!
De va exakt de jag behövde idag!
Tack Love för att du är så underbar!!
❤️❤️❤️

Likes

Comments

Nu ska jag försöka med konststycket att sammanfatta min sommar och semester...

Jag kände lite som att min semester började en vecka tidigare än va den faktiskt gjorde då Love åkte till Janne under min sista jobbarvecka, så när min semester kom så hade jag nog varvat ner ganska bra redan.
Började med att öppna min Moët flaska som jag fick av mitt gamla jobb i Sthlm när jag sluta där 2010! haha! Bättre sent än aldrig...;-)
När jag vakna på lördagen så va jag lite seg eftersom jag hade fått i mej hela flaskan...hua! Janne å Love skulle komma en sväng å vi va ner på Skruvat och klart nere på Långnäs. Medans jag vänta på att dom skulle komma så ringde min kära kusin å fråga om jag skulle med till Kilafors Herrgård och kolla på P-Floyd, så de blev planen för kvällen. Å jisses va kul vi hade! Jag gick över till mamma vid 16 å började dricka rosé, å så blev de fjortisdricka i bilen i plastmugg! haha! Vi dansa å hade oss eftersom vi inte kände en kotte där haha! Min kusin träffa en gammal kasskompis senare och jag pratade med en som också bor där i Kilafors, en riktigt trevlig kväll...dagen efter va lite seg, men helt klart värt de!
Veckan efter lullade på, lite promenader å mycke film då vädret inte har vart de bästa! Jag va en sväng till IKEA å handlade till mitt nya sovum som blev klart tidigt på semestern.
På fredagen ville Mikaela att jag skulle med ner på Brännbollsyran på Långnäs, så de blev förfest nånstans på Gärdet och sen skjutsa hon mej på cykeln ner till Långnäs. Väl därnere så blev de en dricka å sen gick jag hem, kände mej så sjukt gammal! Fy fasen!

På söndagen va de dags att hämta Love igen...fullt ös som vanligt igen alltså :-)
På tisdags förmiddagen så tog vi bilen och åkte ner till Sthlm å min pappa. Blev mycke tid med min lillebror därnere så att min pappa fick vara med Love som han har velat. På fredagen drog jag iväg på kryssning med Malin å Anna. Riktigt mysigt hade vi å kul! jisses! Helsingfors visade sej från sin bästa sida och fullkomligt strååålade å badade i solsken! Lövli!!

Vi valde att åka hem på måndagsmorgon istället för tisdag å kom hem å hann plocka upp och fixa härhemma i lugn och ro...Janne kom över några gånger och vi va iväg på bla Träslottet och myste.
På torsdagen kom Malin upp eftersom vi skulle iväg på Stiftelsen och Black Jack på fredagen. Hade supertrevligt även om lördagen va rätt seg...haha! Tur att vi hade lite tid på söndagen också då...;-)
Sista veckan tog vi de bara lugnt och Love åkte till Janne över helgen.

Nu har jobbet startat igen, å Love ska på dagis för första gången på typ 6 veckor imorn!
Skönt att komma in i rutiner igen...även om de är gött med ledigt å semester...:-)

4-6 september åker jag å mamma ner till Tjejmilen, jisses...jag som inte ens springer!! Men jag har ju tappat typ 10 kg i sommar, så jag kanske kan gå lite snabbt...;-)

Ha de fint så bjuder jag på ett bildregn!


Kram

Likes

Comments

​Snart tänkte jag skriva ett inlägg om hur sommarn har varit... Har inte fått igång datorn hemma bara...
Den tar en evighet att starta så jag drar mej gärna för att göra de...
Därför tänkte jag förvarna att de kommer ett långt inlägg snart...med massor av bilder. En sammanställning på ett ungefär vad som hänt under semestern osv.

Jag har by the way haft en helt underbar semester!!

Hörs snart!
Puss

Likes

Comments

Nu har 3 veckor gått på min semester, riktigt skönt! Har en vecka kvar, å ser nästan fram emot att börja jobba igen... De är inte ens kul med en 4 åring som varje morgon försöker döda kattungen!! Jag förstår inte varför han inte förstår när jag säger åt han!!
Men idag ska han få åka till Iste å sova kvar där, så Mizo får lite lugn och ro och jag kan få städa upp lite härhemma, ser ut som fan här känns de som!
Skönt att inte ha så mycke planer den här veckan, å sen att Love ska till Janne i helgen...😊

❤️

Likes

Comments