​Män va schönt att de är fredag!! Å solen fullständigt gassar!! Äntligen!!


Jag å Love va å tog oss ett kvällsbad igår när vi kom hem, eller ja...Love bada å jag titta på :) Han älskar verkligen att bada min lilla badhjälte...Han är ju såå duktig som tar sej in mot land igen när han har hamnat lite långt ut så han inte bottnar...Sprattlar på bra med benen så ligger vi i i sommar så kommer han simma nästa år utan problem! Å då får han äntligen hoppa från bryggan..haha! De va nåt han ville göra igår...;-)
Han va ju så skönt igår när de gick förbi 2 killar från vattnet när Love stod på stranden igår....så tittar han på mej å säger "Men mamma, dom där har ju inga armpuffar!" Hahaha! Jag hade kunnat börja tokskratta åt han, eftersom killarna va typ i min ålder! Jag tror faktiskt att dom smålog lite när dom hade gått förbi...;-)

Fortsätter vädret som de är nu så blir de nog ett kvällsdopp ikväll me...! Å kanske tom så att mamman idag tar sej ett dopp...måste leta fram bikinin bara...haha!! Hade en tankini igår som jag fått av mamma, men vet inte riktigt vart underdelen är, får hem å leta sen...;-)

Mizo har sovit rätt bra inatt, eller så är de jag som har hanterat henne bättre...jag har inte vaknat så mycke som jag gjorde igår, så idag känner jag mej utvilad faktiskt...

Ha en superfredag alla underbara vänner å ni andra oxå, men inte lika underbar...;-)


 

Likes

Comments

Men jisses va trött jag är...

Att skaffa kattunge är ungefär som att skaffa ett till barn, förutom att barn inte studsar på en eller ska slicka en i ansiktet på nätterna när man sover..:-)

Men de är bara en morgon kvar med Love nu innan han åker till sin pappa för 2 veckor! Skönt för honom att få vara med sin pappa och storebror, trist för mej som blir helt ensam...men men, de ska igång med projekt så tankarna skingras...å så kommer jag nog åka å hälsa på dom nångång så inte Love tror att jag övergivit honom då han är van vid att träffa mej varje dag nu sen i mars...De blir ju en omställning för han oxå ju.

Jag ska ju måla och tapetsera mitt sovrum, så jag ska nog ta å stöka ur rummet redan nästa vecka då när jag ändå jobbar, så kanske jag blir klar fort med allt, kanske att jag börjar spackla å slipa lite oxå så är de bara att måla å sen dra upp tapeterna! Jag som aldrig har tapetserat...haha!! Men nångång ska ju vara den första! Å de får bli nu :-)

Nu ska jag bara försöka överleva den här dan, men de ska nog inte vara några problem, en promenad på lunchen i den gassande solen blir nog super då jag inte kommer iväg och kan träna annars.

Ha en toppen dag!

Likes

Comments

Får man inte skriva vad man vill längre utan att man ska behöva få konstiga kommentarer från någon som inte ens vågar stå för vem denne är!
Denne verkar dock inte ha någon som helst koll på läget så de blir ju enbart löjligt att försöka göra sej hört om man inte vet nåt om något..!
Bättre att våga stå för vem man är, de gör jag!

Likes

Comments

Nedräkning pågår! 8 arbetsdagar till semestern, 7 mornar att gå upp eftersom jag redan tagit mej upp idag...😉
Men de är bara 4 dagar tills Love ska till sin pappa i 2 veckor...alltså...hur ska jag klara mej?? Jag måste helt enkelt sysselsätta mej... Hoppas på bra väder så jag kan ut å gå på kvällarna, nånting jag aldrig hinner nuförtiden!
Sen ska jag tapetsera om mitt sovrum! I samma veva blir de till att byta ut sängen därinne! Janne säger att han ska ha den andra, men jag förstår inte riktigt hur han tänkte då..fast jag förstår väldigt sällan hur han tänker så...
Nu ska jag väcka lilltrollet, minitrollet är vaken för längesen (Mizo) 😜

❤️

Likes

Comments