Hade skrivit ett väldigt bra inlägg här, men tänker inte bjuda på de...

Kan ju bara säga att om ni bara visste så kanske, bara kanske, ni skulle förstå min ilska och besvikelse...!!

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Tänk om man skulle våga släppa garden.. Släppa in någon och våga lita på någon igen.. Vilken skön känsla de hade varit...
Just nu är mina murar högre än Kebenekaise! Men jag låter dom nog vara det en stund till, jag är inte redo.. Även om jag skulle vilja och saknaden finns där..

❤️

Likes

Comments

Dessa 2 bilder förklarar ganska bra hur jag känner mej och mår just nu...
Love och kattungen tillsammans gör mej galen, eftersom Love inte lyssnar å går på den lilla stackarn så hon springer å gömmer sej!
Sen finns de tillfällen då jag bara vill meja ner folk som fanimej inte fattar nånting!

Likes

Comments


Du är det finaste jag vet.
Du är det dyraste i världen.
Du är som stjärnorna,
som vindarna, som vågorna,
som fåglarna,
som blommorna på marken.

Du är min ledstjärna och vän.
Du är min tro, mitt hopp, min kärlek.
Du är mitt blod och mina lungor,
mina ögon, mina skuldror,
mina händer och mitt hjärta.

Friheten är ditt vackra namn.
Vänskapen är din stolta moder.
Rättvisan är din broder,
freden är din syster,
kampen är din fader,
framtiden ditt ansvar.

Du är det finaste jag vet ...Text: Björn Afzelius

Ägnar den här sången och texten till min älskade son! Varenda ord i den här stämmer så bra för vad jag känner för honom ❤️

Likes

Comments

Så var midsommar över för i år! Jag känner mej så oerhört nöjd att få umgås med min son såna här helger! De känns ju ändå som att de är lite deras helg, med dans och lek.. Love dansade med momme runt midsommarstången nere vid Kämpes, tack å lov slapp vi regnet under hela tiden vi va där, men när vi gick hem så hällregnade de! Urk!!
Men de va mysigt att sitta på mammas uteplats och äta god mat och se Love leka med en ny leksak han hade fått! ❤️

En till sak som vi gjort i midsommar är att hämta hem vår lilla kattunge! ❤️ Hon är ju så söt så man smäller av! Vi har klarat av första natten och de har gått bra även om hon har busat till och från..😉 Hon har tyrt sej till mej och är för tillfället fullständigt livrädd för Love! 😂

En sak jag tänkt på i helgen... Vissa människor som egentligen inte vet allt om en situation ska enbart bara tysta!

Nu ska vi ha en mysig dag med lilla Mizo ❤️

Likes

Comments

jag får väl börja som alla andra, att be om ursäkt för att jag inte har skrivit på väldigt länge...
Jag har inte orkat, å jag vill inte kräkas ur mej allt som jag känt den senaste tiden eftersom jag visste att de skulle lägga sej, och det bästa sättet att läka på är att ta tiden för sej själv, och prata med de närmaste vännerna som finns där som stöd. Å de är exakt de jag har gjort, å jisses va glad jag är att jag har mina vänner som stöttar mej! Tack! <3

Det närmar sej helg, å Love ska till sin pappa...hoppas han får de fin fint, men de tror jag! Tyvärr ska Oscar vara borta mycke även denna helg, vilket känns väldigt tråkigt eftersom Love längtar väldigt mycket efter honom!

Själv har jag massor att göra! Förstår inte riktigt hur jag ska hinna, men jag gör de jag hinner så gör jag de andra sen...;-) Ut å gå ska jag iallafall hinna med, å helst ska jag ut å gå innan jag ska jobba på söndag oxå! Jag börjar ju 12, så sätter nog klockan för en skön morgonpromenad...för sen blir de uppehåll igen när Love är hos mej...:-) Försöker komma ut å gå på lunchen så ofta jag kan, men de är ju så trevligt att umgås med sina kollegor oxå jö! ;-)

Nu ska jag strax ta tag i den här dagen oxå, torsdag...skönt!!

Kram

Likes

Comments

Veckorna går...snart är de semester! Jag läääängtar! De ska bli så sjukt skönt!

Jag behöver semester nu, men mest skulle jag behöva semester ifrån mina egna tankar...men jag antar att jag måste tänka klart dom innan jag kan gå vidare...älta ett tag till liksom..

Först längtar jag faktiskt till midsommar! Antar att vi ska vara i Iste, å sen när vi vart där så ska vi åka å hämta vår nya lilla ögonsten, Mizo! Åååå va vi längtar!! Love är helt engagerad i de hela och kan knappt vänta med att köpa saker till henne...hihi! Vi ska ha låda, sand, matskålar, mat osv :)

Sen får vi se hur de går med min tapetsering som jag tänkte sätta igång med på min första semestervecka..kommer kanske tapetsera upp en kattunge oxå...;-)

Nä, nu ska jag sätta igång å jobba här strax...

<3

Likes

Comments