Vi Avslutade På Topp!

Barn och Gravidetet


När man jobbar som jag gör på förskola inser man verkligen att man kan ha en grundplan, men hur det sen går det har du ingen aning om. Genom åren har jag varit med om en hel del inskolningar, en del barn bryr sig knappast om sina föräldrar, en del blir lite ledsna men kommer snabbt över det. Vissa gråter ett helt år innan det släpper.
Med olika erfarenheter i bagaget kände jag att det verkligen skulle bli en spännande upplevelse att nu själv få vara på denna andra sidan. Skulle jag bli den där mamman som alltid glömmer ta med extra kläder? Ha svårt för att säga hejdå? Nu är det är det upp till bevis.
Vår lilla kille är en riktig kämpe. Efter att ha varit hemma i två veckor, haft några dagar med tuffa lämningar så började han i onsdags äntligen leka, vara mer som sig själv. Under hela tiden har han ätit och sovit vilket känns så himla skönt! Hade han inte gjort det hade det definitivt känts tuffare.
Idag slutade jag lite tidigare, cyklade upp till förskolan och såg att han var ute och lekte. Till en början såg han inte när jag kom, men när han väl upptäckte mig fick han ett stort leende på läpparna, kom springandes och skulle han visa mig allt på gården. Så gullig! Vi kan väl kort och gott säga att vi avslutade den här veckan på topp!

Nu kör vi en lugn helg och fredagsmys för hela slanten!


Kram Anna

Gillar

Kommentarer