Veckans Lista

Allmänt


Veckans mående: Med tanke på att vi la i treans växel denna veckan, vi har fått känna på hur livet faktiskt ser ut med två jobbande personer, en liten parvel på förskola, fotbollsträningar och allt annat som ska hinnas med. Under denna veckan har jag mått väldigt bra! Lite små sliten och trött om kvällarna men det får man vara när man har hållit igång hela dagen. på det stora hela, en väldigt bra vecka.

Veckans boost: Veckan har bjudit på ganska många booster för mig inom olika områden. En del som verkligen har fått sig en boost, ett lyft är bloggen. Inspirationen har ibland lyst med sin frånvaro, huvudet har varit nollställt trots en anteckningsbok fylls med idéer. Är huvudet inte med, då blir det inte bra vad man än skriver. Nu har äntligen inspirationen hittat tillbaka och jag känner mig oerhört peppad på detta!

Veckans serie: Så Mycket Bättre. Vi började titta på den senaste säsongen när den gick på tv. När Benjamin åkte hem slutade vi kolla. Jag kände att jag ville se färdigt hela säsongen, så nu kollade jag igenom allt från början till slut.

Veckans bästa: Veckans bästa är helt klart att Maltes första vecka på förskolan gick överförväntan. Det som känns lite extra skönt är att han inte har varit helt hysteriskt ledsen när vi lämnar, han är givetvis ledsen men inte så att han försöker kasta sig från pedagogen och skriker som en tok. Han äter och sover, har till och med börjat leka och leka med de andra barnen.

Veckans sämsta: Människor som bara ska ha och ska ha, aldrig blir nöjda och ändrar sig hela tiden. Vanligtvis brukar jag ha mycket tålamod, men när det kommer till komplicerade människor, då är stubinen kort.

Veckans låt: Sweet Melody med Little Mix

Veckans vill ha: Ringlampa med stativ. För att kunna nå dit jag vill med mina bilder har jag nu insett att jag behöver bättre utrustning för det. Efter lite googling hittade jag några alternativ som verkar helt okej och inte kostar skjortan. Jag ska kolla runt lite till, sen får jag nog faktiskt ta och beställa en sån.


Kram Anna

Gillar

Kommentarer