Veckans Lista

Allmänt


Veckans bästa: Det bästa med den här veckan måste vara långledigheten. Trots att jag var hemma sjuk hela förra veckan kände jag ändå att jag behövde den här ledigheten.

Veckans serie: Maria Wern. En sjukt bra serie som hela tiden håller dig på nålarna. En riktigt bra och spännande serie helt enkelt. Rekommenderas varmt till alla er som gillar kriminalserier.

Veckans längtan: Jag längtar något oerhört till dagen så jag ska skriva på dom sista papperna och få nycklarna till huset. Ni anar inte hur nervös jag är! Vill bara få det överstökat.

Veckans mående: Mitt mående denna veckan har faktiskt inte varit på topp om jag ska vara ärlig. Jag är sjukt nervös som jag skrev ovan, har hamnat i något slags hamsterhjul där dagarna springer ifrån mig, jag känner inte att jag hinner med. Jag har helt enkelt tappat mig själv lite grann, har inget som jag brinner för längre, tålomdet konstant på bristningsgränsen. Så ja, en skit vecka rent mående mässigt.

Veckans sämsta: Dels svackan jag har hamnat i, men det som har varit absolut värst är att jag är så himla trött på att ha ont i kroppen. Jag har haft ont i knä och höften sen jag bröt benet 2006. Ryggen har jag haft problem med sen 2016 ungefär. Jag har helt enkelt glömt bort hur det känns att kunna röra på sig obehindrat och det tar knäcken på mig just nu.

Veckans mysigaste: Malte har nu kommit in i det stadiet när han ska pussas och gosa hela tiden. Det mysigaste som finns just nu är när han kommer och ska kramas, kryper upp i knäet på morgonen och kollar barnprogram innan frukost! Älskar dessa stunder och försöker verkligen ta tillvara på varje minut.


Kram Anna

Gillar

Kommentarer