Veckans Lista!

Allmänt


Som ni nu redan vet så älskar jag dess listor. För det första så är det väldigt roligt att fylla i, det finns listor för allt verkligen. För det andra så tycker jag att veckans lista ger en ett tillfälle att reflektera över hur veckan faktiskt har varit. Finns det något du upptäckt inte alls funkar som du kan göra annorlunda kommande vecka? Hur har du mått?

Efter lite fundering har jag kommit fram till att jag kommer skriva denna lista varannan vecka då jag tycker att det blir lite mycket med varje söndag och att det helt enkelt finns andra roliga saker jag vill klämma in i planeringen. Hur har då veckan varit?

Veckans mående: Mitt mående denna veckan tycker jag har varit väldigt bra. Några små saker bara som har stört mitt humör men inga stora saker. Överlag väldigt bra vill jag ändå säga.

Veckans bästa: Malte har varit helt galen. Lilla huliganen har blivit så busig! Han har alltid haft nära till skratt, nu har han däremot tagit det till en helt ny nivå. Så det absolut bästa med denna veckan är allt bus och lek!

Veckans sämsta: Det enda dåliga är att det blir lite strul på det personliga planet. Men utöver det kan jag inte komma på något annat.

Veckans längtan: Min största längtan just nu är efter våren. Förra veckan hade vi massor av snö, verkligen massor. Denna veckan har det dock varit plusgrader så nästan allt är borta. Medans man ser snön töa bort kommer dom där vårkänslorna krypandes. Vi har ändå haft en rejäl vinter, Malte har fått åka pulka sin första vinter vilket känns kul. Nu får dock vintern försvinna och våren komma!

Veckans boost: Bloggen, bloggen har varit veckans boost för min del. Jag har inte berättat för så många att jag har en blogg. Lite konstigt kanske, men på nått sätt har jag alltid skämts över det?... Vi kan ta det i ett separat inlägg. Hursomhelst så känner jag nu att i och med att bloggen utvecklas, jag har lite företag jag nu ska samarbeta med , så har jag insett att jag bara ska skita i allt negativt, satsa på mina drömmar och det jag vill jobba med i livet. Jag ska fortsätta utveckla bloggen, gå tillbaka till jobbet, men också satsa på det jobb jag verkligen vill ha, vilket är något helt annat. Jag tror att jag kommer klara detta. När vet jag inte, men jag ska dit!Kram Anna

  • Allmänt

Gillar

Kommentarer

elinekberg
elinekberg,

Åh älskar såna här inlägg! 🙏🏼✨

nouw.com/elinekberg
annaengborg
annaengborg,
Vad kul att du gillar det! 😃
nouw.com/annaengborg

Liknande inlägg