Vart Tog Min Bebis Vägen?

Barn och Gravidetet


Tänk, för ett årsen var jag mammaledig, vi hade en liten bebis på lite mer än 2 månader, jag hade varit på återbesöket hos barnmorskan efter förlossningen. Nu sitter jag här med en liten kille som helt plötsligt blev stor över en natt.
Vart tog min bebis vägen?

Barnen utvecklas så mycket hela tiden, men jag känner att nu när jag jobbar och inte är hemma med honom hela dagarna märker man det på ett annat sätt. Häromdagen blåste vi upp hans pool han fick i födelsedagspresent och jösses vad lycklig han blev! Vid ett tillfälle när han stod och grejade med leksakerna i poolen tog jag kort, och han ser så himla stor ut! Nu är han verkligen ingen bebis längre, nu är han en pojk. Jag älskar denna åldern och tycker det är så roligt att se hans utveckling. Men jag förstår alla föräldrar som tycker det är jobbigt när deras små bebisar växer upp. Nu kallar jag fortfarande Malte för bebis ibland, men nu är han ju våran lille kille som är så himla nöjd med livet.
Sen vi flyttade tycker jag att han har blivit mycket mer tillfredsställd, både i huvudet och aktivitetsmässigt. Malte är en väldigt aktiv kille som har ett stor behov av att röra på sig. När vi bodde i lägenheten var vi tvungna att gå ut minst två gånger per dag, annars hade vi en liten kille som klättrade på väggarna. Nu har han massor av yta att vara på inne, men även en stor trädgård där han får utlopp för all sin energi. Så ja, han känns mycket lugnare, sover jättebra och äter som en häst. En glad liten kille helt enkelt.


Kram Anna

Gillar

Kommentarer