Två Misstag Jag Aldrig Kommer Begå Igen

Allmänt


I veckan lade @beattriicee upp en lång lista med 40 tips på blogginlägg. Jag älskar såna listor och skriver upp alla såna listor jag kan i min lilla bok så jag har lite att välja mellan när veckan ska planeras. Så tack snälla du för alla tips!

Ett inlägg jag kände att ville skriva ganska snabbt är två misstag jag aldrig kommer begå igen. Vi alla gör ju misstag, så är det ju, Vissa är värre än andra, men grejen med misstag är väl ändå att vi lär oss något utav det och sen ser till att vi aldrig gör om dom. Jag vet två stora misstag som jag definitivt aldrig kommer göra om.

Misstag nummer 1: Aldrig mer tro på någon som säger att jag aldrig kommer bli bra nog, att jag är värdelös och inte förtjänar någonting. Hur tufft du än har det i livet så är du aldrig värdelös! Det måste du komma ihåg, hur tufft och jobbigt det än blir. Får man höra det flera gånger varje dag så kommer man tillslut tro på skiten. Så är det. Men det stämmer verkligen inte. Du är inte värdelös, ingen människa är det. Du kommer visst bli bra nog! Men inte för att du ska tillfredsställa någon annan, utan du ska bli så bra du kan för din skull!

Misstag nummer 2: Det andra misstaget jag gjorde va att lägga tid och energi på riktiga energitjuvar. Ni vet dom där personerna som bara pratar om sig själva, negativa saker, klankar ner på alla andra och aldrig bidrar med något positivt överhuvudtaget. Även att lägga tid på personer som inte alls ger dig någonting. Det har jag insett nu är sån slöseri med tid. Det finns så mycket saker jag hellre lägger tiden på än att försöka diskutera något med en människa som tycker den är störst bäst och vackrast, alltid har rätt och aldrig fel. En kamp du aldrig kommer gå vinnande ur, bara ännu mer frustrerad över att den här personen inte fattar.

Detta med att inse sitt eget värde är något jag tar upp med jämna mellanrum då jag tycker det är så oerhört viktigt. Speciellt eftersom jag levde i en hemsk relation, trodde på riktigt att jag inte va värd att få några presenter vid min födelsedag och jul för att en idiotisk person sa det. Man blir så hjärntvättad att det är läskigt, men så skönt när man kommer ur det sen och inser att man är en fantastisk person som har så mycket mer att ge! Från att inte våga något, inte ens hoppas på att det ska bli bra, till att idag känna att ingenting kan stoppa mig. Jag har mina drömmar, jag vet hur jag ska nå dom, nu gäller det bara att jobba hårt!


Har ni några misstag som ni aldrig kommer göra igen?


Kram Anna

  • Allmänt

Gillar

Kommentarer

beattriicee
beattriicee,

Så glad att kunna hjälpa till med idéer! Älskar även att du valde att göra detta inlägg då det är så viktigt samtidigt som det är intressant att läsa! 😍 Tycker det är två riktigt bra misstag man inte ska göra om! Du är underbar och så fin bild på dig! ❤️ Ha en underbar dag!

nouw.com/beattriicee
annaengborg
annaengborg,
Tack snälla för den fina kommentaren! 🥰 Hoppas du får en fin dag du också 🤗❤️
nouw.com/annaengborg
Torpetvidvagsande
Torpetvidvagsande,

Det handlar lite om samma sak som du är inne på... Att tycka samma som gruppen bara för att... Det är lätt att göra när man är yngre, mer osäker på rätt å fel, när man kanske inte riktigt vuxit i sitt eget skinn å sina egna tankar... Nu för tiden känner jag inget större behov av att vara som andra om det sker på bekostnad av mig själv å mina åsikter... Är mina åsikter å mina sätt att vara eller lösa en uppgift viktiga för mig, då är de oxå viktiga nog att bevara å försvara. Jag ställer upp för mig själv det är viktigt å det har jag lärt mig...

nouw.com/torpetvidvagsande

Liknande inlägg