Tid För Återhämtning

Allmänt


Hej vänner! Hur mår ni? Här hemma mår vi bra med tanke på omständigheterna. Jag och Jonas har haft väldigt ont i ryggen i några dagar, dock pga olika anledningar. Malte vaknade igår upp dunder förkyld.. Dessa tänder alltså. Medans vi går runt här med våra onda ryggar, snorar och dreglar han så det står härliga till. Dessutom märker man på honom nu att inskolningen har satt sina spår. Han tycker det är jobbigt när någon utav oss lämnar rummet eller ska iväg, i natt skulle han ligga på mig eller så nära han bara kunde komma.

Det som är lite skönt med Maltes snoriga näsa och våra ryggar är att vi tar dagen lite som den kommer. För det mesta har vi denna helgen bara myst i soffan, lekt, vi har bakat kolasnittar och bullar.

De kommande dagarna ska jag, för första gången vara hemma och vabba. Känns jätte konstigt att skriva det, men nu är vi i det stadiet i livet. Tiden vi nu har hemma ska vi verkligen utnyttja till max, vila upp oss och se till att bli av med den snoriga näsan. Vi ska köra hårt med bad, nässug och koksaltlösning. Då brukar den ge med sig ganska snabbt.


Hur har er helg varit?


Kram Anna

Gillar