Svar På Frågestunden

Allmänt


Får man se en husvisning? Det kommer komma en husvisning absolut, det dröjer lite till dock innan den kommer. Just nu håller vi på att göra om i lekrummet. Så fort det är klart ska ni får er en titt.

Har ni några framtidsdrömmar/mål, vilka? Vi har lite planer som vi drömmer om både jag och Jonas. Vi är ganska eniga om vad det är vi vill göra. Vi vill bygga staket, bygga ett uterum, vi vill båda ta körkort, skaffa ett syskon till Malte, ja listan är ganska lång när jag tänker på det.

Om du skulle jobba med vad du ville vad skulle det göra förutom det du gör idag? Jag älskar mitt jobb, det är så roligt, utvecklande och intressant. Min stora dröm är ju dock att jobba i butik, utbilda mig till visual merchandiser. Sen vill jag även att bloggen ska utvecklas och kunna jobba med den och sociala medier.

Vad jobbar din sambo med? Jonas jobbar i samma bransch som mig. Som barnskötare på förskola. Vi träffades ju på jobbet! Han är fantastiskt duktig på det han gör, har stenkoll på namn både på barns föräldrar och syskon, något som en annan aldrig lär sig. Har en fingertopps känsla när det kommer till att läsa av barn, situationer och hur man ska gå tillväga. Nu jobbar vi inte längre på samma förskola, utan vi kände att vi ville vara på olika ställen.


Kram Anna

Gillar

Kommentarer