Summering Av Helgen

Allmänt


Hej vänner! Har ni haft en bra helg? Jag måste säga att jag har haft en väldigt bra helg tycker jag. Vi har tagit det lugnt, käkat god mat, tog en cykeltur igår kväll medans solen var framme och grejat lite här hemma.

Vet ni vad? idag på förmiddagen gjorde jag något som jag inte har gjort på mer än ett år. Jag drog på mig ridbyxorna och följde M till stallet en sväng. Så himla mysigt att vara där ute igen, andas lite häst och pula i stallet som faktiskt är bland det mest avslappnande man kan göra! Hon longerade en häst, jag gosade med små tjejerna som börjar bli stora hästar nu. Så roligt att ha varit där igen och jag ska även följa med i morgon och mocka lite.



Som tur va åkte vi på förmiddan när det va som skönast och nästan så att solen tittade fram genom de tjocka molnen. Vårkänslorna har ändå hållit sig framme tycker jag trots blåst och lite kyligare väder. Tyvärr är alla vårkänslorna just nu som bortblåsta.. här har det sen klockan ett ungefär snöat konstant! Dagar som denna när det är riktigt busväder ute, då är det skönt att vara inne och fixa lite. På tisdag är det sju veckor kvar tills vi får nycklarna till huset (vilket inte alls är lång tid) och dagarna bara springer iväg! För att vara i fas när flyttdagen väl kommer har vi idag börjat packa. Vi har ett par skåp i hallen där vi har förvarat krukor, ljus, dekorationer och diverse saker. Saker som definitivt inte kommer komma till användning innan vi flyttat. Så dom sakerna har nu packats ner i banankartonger, vi har porslin och glas som vi också skulle kunna börja packa ner. Vi ska även rensa i förrådet så vi får bättre koll på vad vi har och kan åka med det som ska slängas till tippen.

Nu när vi står här och packar ner våra grejer så känns det helt plötsligt så verkligt. Den här flytten som vi har pratat om sen vi skrev kontraktet förra sommaren kommer faktiskt hända. Det är inget vi har intalat oss själva att vi ska göra, utan om några veckor så står vi där som husägare! Jag har så svårt att ta in stora saker som detta, förlossningen osv så det är först när vi kommer stå där med nycklarna i handen som polletten kommer trilla ner.


Vad har ni hittat på i helgen?

Kram Anna

Gillar

Kommentarer

Liknande inlägg