Som Jag Har Längtat Efter Den Här Dagen!

Allmänt


Godmorgon fredag!

Jag vill börja detta inlägg med att säga grattis i efterskott till vår lilla pojk som igår fyllde hela 1 år! Han fick sitt paket på morgonen innan jag åkte till jobbet, stackarn hade även tid på bvc för läkarbesök och vaccinering. Igår nattade jag en liten ledsen kille med ömma ben som fick sova i mammas och pappas säng. Jag håller tummarna för att det kommer vara bättre för honom idag, dom ska nämligen komma upp till jobbet och fika.

Vet ni, det känns som en sten har lyfts från mina axlar. Ända sen vi la ut lägenheten på annons har jag drömt om den dagen då det va dags att skriva pappren. Vi ska inte gå in på detaljer men det har varit lite fram och tillbaka kan vi säga och ett tag kändes det som att vi i sommar skulle stå där med både hus och lägenhet... min absoluta mardröm! Gårdagen va inte bara den dagen då Malte fyllde år, utav även den dag då vi äntligen har skrivit kontrakt med dom nya ägarna! Japp lägenheten är såld! Nu kan jag släppa allt som har med försäljningen att göra, lägga allt fokus denna dag på att städa lägenheten, köpa pynt till morgondagens kalas, handla och baka skulle vara toppen om vi hann med också. Vi får se hur det går, det är mycket som ska göras idag. Efter en hektiskt gårdag, lättnaden av att ha skrivit under dessa papper så kommer inget förstöra denna dag!

Vi ska ha en mysig fredag, fixa här hemma och njuta av Maltes första kalas, mys med familjen och bara ha det riktigt gött!


Hur ser era planer för helgen ut?

Kram Anna

  • Allmänt

Gillar

Kommentarer

BorderlineGirl
BorderlineGirl,

Bara ta det lugnt här faktiskt, mys med familjen 🥰

nouw.com/borderlinegirl
annaengborg
annaengborg,

Hoppas ni hade en mysig dag 🥰

nouw.com/annaengborg
evelinajosefines
evelinajosefines,

Gud så skönt att ni äntligen har skrivit papperna med de nya ägarna!💞

nouw.com/evelinajosefines
annaengborg
annaengborg,

Ja så himla skönt!😍 inte en dag för sent 😅🙈

nouw.com/annaengborg

Liknande inlägg