Sol, Musik Och Dans 

Allmänt


Utklädd till ekorren Snick dansandes till kycklingdansen efter äggjakt och glass, måste jag ändå säga att jag trots allt har fått lite påskkänslor. Hela förmiddan har vi dansat, sjungit och bara haft så kul! Vi har haft super mysigt påskfirande med barnen på jobbet, solen lyser och jag känner mig så redo för lite ledighet. Innan jag beger mig hemåt idag ska jag fixa ett påskägg till den lilla mannen där hemma. Det är ju lite roligt med påskägg ändå!
I skrivande stund sitter jag och laddar batterierna i personalrummet inför dom sista timmarna. Jag har haft tre långa dagar och det börjar kännas i kroppen kan jag säga. Efter jobb och ärenden på stan ska jag hem och mysa så mycket jag kan med mina grabbar. Jonas ska träna, jag nattar Malte och sen ska jag inte göra ett skit. Sätta mig i soffan,kanske göra en ansiktsmask och bara va.


Idag har varit en sån där dag när man bara känner att livet är så himla härligt! Jag har super kul på jobbet, två fantastiska grabbar hemma, det känns som jag är på en väldigt bra plats i livet. Nu ska jag njuta av det så mycket jag bara kan!

Kram Anna

  • Allmänt

Gillar

Kommentarer

elinekberg
elinekberg,

Åh men vad härligt! Älskar sånna dagar man verkligen känner att livet är på topp 💓🙌🏼

nouw.com/elinekberg
annaengborg
annaengborg,
Ja men eller hur!! 😍 så himla härligt 😀
nouw.com/annaengborg

Liknande inlägg