Saker Ni Inte Visste Om Mig

Allmänt


1. Doften av rödlök påminner mig om surströmming. Tro det eller ej men jag har faktiskt varit på några surströmmingsskivor i mina dar. Och så fort jag känner doften av rödlök tänker jag på den där kombinationen av den ruttna fisken ihop med potatis och gräddfil.

2. Jag har ett extremt tunnelseende. Fråga min kära sambo, han blir galen på mig. Är jag ute och går eller cyklar så ser jag tex. bilarna på vägen, att någon cyklar förbi osv. Går jag över ett övergångsställe ser jag att en bil har stannat men jag kan inte säga exakt vilken färg bilen hade eller vad det var för märke.

3. Wraps är bland det äckligaste som finns! Det ser så himla gott ut och serverar du mig en precis nygjord kanske det funkar. Tanken av det blöta brödet och en fet fyllning som bara växer i munnen.. jag får kväljningar bara jag tänker på det.

4. Jag är en hejare på att laga mat av det som finns i kylen.

5. När jag var i Kroatien för några årsen var jag på en av inspelningsplatserna till Game Of Thrones.

6. En sak jag skulle vilja göra igen är att bada Emerald Pool i Krabi Thailand. Det är varma källor som formats av naturen, mitt i regnskogen. Otroligt häftig känsla! Åker ni någonsin till Krabi borde ni definitivt besöka regnskogen.


Kram Anna

Gillar

Kommentarer

Liknande inlägg