Saker Du Inte Visste

Allmänt


Jag älskar att kollareacting to på Youtube. Min själ blir lycklig av att se andra människor uppskatta och älska mina favorit artisters musik.

I år har vi haft en fantastisk sommar, jag har haft det i alla fall. Däremot är jag en person som älskar alla årstider, börjar känna mig lite färdig med sommaren nu och längtar nått oerhört efter att få mysa i snygga mjukisset och tända ljus.

En dröm jag har är att utbilda mig och lära mig mer om yrket i butik, mode och design. Detta skulle jag sen vilja kombinera med sociala medier och ha det som ett riktigt jobb.

Tanken av att förlora någon i min familj gör mig vettskrämd. Det är en sak när äldre går bort pga ålderdom eller liknande. Men är barn/vuxna går bort pga sjukdom, olycka eller något annat.. det gör ont i hjärtat. Tyvärr har jag redan förlorat ett syskonbarn för 7 årsen i luekemi. Jag är så rädd för att något ska hända Jonas och Malte. Speciellt när de är ute och cyklar. Litar på Jonas gör jag, men absolut inte på bilförarna i den här stan.

Trots svullen ägglosningsmage, humörsvägningar utan dess like, känner jag mig ändå ganska badass just nu. Ni vet den där känslan av att man känner sig bekväm i sig själv, att man klarar allt och lite till. Nothing can bring you down!Kram Anna

Gillar