Så Får Du En Bikinikropp!

Allmänt, ModeHur många gånger har du inte läst denna rubrik på tidningar och sociala medier? På tok för många om du frågar mig. Tänk va många som mår dåligt över att dom inte känner sig redo för sommaren, att dom har den där tajta kroppen som visas upp på bilder överallt.
Jag själv är en utav alla dom som har mått jättedåligt över just det här med att media faktiskt hetsar till något som inte är mänskligt. Vi har alla olika kroppar, fungerar på olika sätt, varför är det så hemskt att visa upp olika kroppstyper? Det här är något jag aldrig kommer förstå mig på.

I stället för att lyssna på allt struntprat har jag själv listat tre saker som jag tycker du ska göra för att få en bikinikropp och njuta av sommaren!

1. Det absolut viktigaste, köp badkläder som du tycker om, som du känner dig bekväm i! Jag har i så många år tampats med diverse olika bikini delar som inte har passat men ändå ska man i dom. Nu har jag dock hittat något som jag känner mig bekväm i. Antingen en fin baddräkt eller en bikini bestående av en enkel överdel och underdel med högmidja. Då känner jag mig riktigt snygg!

2. Tänk inte ens tanken på att börja fundera på vad andra tycker om dig. Du är en fantastisk person, och är du säker i dig själv, utstrålar självsäkerhet, då kommer alla tycka du är lika underbar som jag gör.

3. Umgås med dom du tycker bäst om, lyssna på sommarklassiker, ät god mat och gör det du tycker är roligt!

Att kunna maxa sommaren och njuta av denna underbara årstid vi nu är i, är inte svårare än så. Varför krångla till det när det är så enkelt?
Jag kommer i alla fall äta gott, träna, ta tillvara på varje lediga dag jag har tillsammans med mina grabbar, lyssna på Gyllene Tider så högtalaren tröttnar på mig. Helt enkelt leva livet!


Kram Anna

Gillar

Kommentarer

Liknande inlägg