Projekt Staket

Inredning


Hej Lördag!

Regnet öser ner, det är lite svalare ute och vi njuter av en riktigt mysig hemmadag. Vi har faktiskt varit duktiga och storhandlat för kommande vecka på förmiddan vilket är skönt för då slipper man tänka på det,

Den här gråa dagen tänker jag fixa lite här hemma. Jag har kommit in i nya rutiner där jag städar på helgen i stället för i veckan. Utöver städ och packning hoppas vi på att regnet gör lite uppehåll antingen idag eller i morgon så vi kan åka bort till huset och mäta lite i trädgården.

Första prion på vår att göra lista när det kommer till huset är att bygga staket. Vi behöver bara staket på en sida då det redan finns mur/häck på de andra. Nu är ju kruxet då att man måste lista ut allt med bygglov, vad man vill ha för staket, hur högt det ska vara och allt därtill! En riktig djungel med andra ord, speciellt för en annan som inte kan något som har med byggande av staket att göra. Efter många vändor fram och tillbaka tror jag att vi äntligen har kommit fram till vilket staket vi vill ha. Det kommer bli liggande ribbor i alla fall, däremot har vi inte bestämt om vi ska ha en storlek på alla eller om vi ska ha något mönster. Typ två smala, en bredare tre smalare och en bredare. Som sagt, det finns oändliga varianter på precis allt men ett staket ska byggas i alla fall.

Framtidsplanen är att vi även ska bygga ett plank typ, eller ja lite mer insynsskydd där vi vill ha vårt framtida trädäck. Trädäcket kommer dock få vänta då vi även har tänkt att vi i framtiden ska bygga ett uterum och då ska detta trädäck bli i anslutning till uterummet. Vi måste ju börja i någon ände och då får det bli staket så vi kan hägna i vår lilla vilding.


Kram Anna

Gillar

Kommentarer