Obegränsat Med Pengar - Vad Gör Jag?

Allmänt


Såna här inlägg tycker jag är så roligt att läsa när andra skriver, just bara för att få se vad olika personer skulle göra med oändligt mycket pengar. Därför tänkte jag att även jag ska ta och svara på denna frågan. Vad skulle jag göra om jag hade obegränsat med pengar?


Första av allt skulle jag ta körkort. Nej det är inget jag har men det står helt klart överst på prioriteringslistan! Ta körkort och köpa bil.

Vi skulle köpa en tomt och bygga vårt drömhus! Huset vi har köpt är hur mysigt som helst och vi kommer trivas som fisken i vattnet. Kan man bygga hus får man det ju precis som man vill, det hade varit riktigt häftigt. Vi hade helt klart kört på typ ett ladhus eller något lite modernare till utsidan. Invändigt hade det gått i den industriella stilen, blandat med mycket trä och mjuka detaljer så det inte blir allt för hårt.

Jag skulle slänga ut alla kläder jag har i garderoben och köpa en helt ny! Vilken dröm!Vi skulle åka på semester till Bora Bora. Ett ställe jag alltid har velat åka till, det ser verkligen helt magiskt ut.

När vi närmar oss 60 går vi i förtidspension och köper ett hus någonstans i ett varmt land där vi kan spendera vintern. Huset ska ha så pass mycket plats att våra barn och barn barn kan komma och hälsa på.

Jag skulle utbilda mig till florist och inredare. Sen skulle jag vilja starta ett företag där jag kan kombinera båda yrkena. Inreda hus hos andra, göra arrangemang för olika evenemang, styla butiker, hjälpa till på mässor. Ja jag har en hel del visioner..


Kram Anna

  • Allmänt

Gillar

Kommentarer

Hilma
Hilma,

Åh vilket härligt inlägg! Det är roligt att tänka på vad man skulle vilja hitta på 😊

nouw.com/hilma
annaengborg
annaengborg,
Ja men eller hur!😀 man får sig en liten tankeställare 🥰
nouw.com/annaengborg
JossusTravelPics
JossusTravelPics,

Älskar också att läsa sådana inlägg. Den understa bilden, vilken dröm att vara där nu.

nouw.com/jossustravelpics
annaengborg
annaengborg,
Eller hur! Det hade varit helt magiskt!😍
nouw.com/annaengborg
eschutz
eschutz,

Hade jag haft obegränsat med pengar hade jag gått ner i tid, bara jobbat typ 50 % för att ändå vara kvar i arbetslivet tror jag är viktigt även om man skulle klara sig ekonomiskt ändå utan jobb. Sedan skulle jag totalrenovera huset, jag älskar här vi bor, skulle nog inte trivas i ett nybyggt utan jag skulle renovera & göra om det hus vi har till drömmen istället. Jag skulle betala av lånen, & sedan skulle jag verkligen leva, unna mig mer & inte tänka på att spara lika mycket. Något jag däremot skulle se till är att hela tiden ha en bra buffert på huskontot, ett sparkonto & sedan sätta in mer på barnens sparkonton så att dem har en trygghet i framtiden. Vi är inget för att resa så vi hade som sagt lagt mycket pengar på hemmet & mer lyx i vardagslivet.

nouw.com/eschutz
annaengborg
annaengborg,
Låter hur underbart som helst ju!😀❤️ Jag känner som du, att man fortfarande vill jobba för att vara kvar i arbetslivet och göra något om dagarna. Det är ju rätt skönt att vara ledig, men att vara det varje dag hela tiden hade gjort mig tokig tror jag 😅🙈 ❤️
nouw.com/annaengborg
LindaGustavsso
LindaGustavsso,

Underbart. Följ dina drömmar

nouw.com/lindagustavsso

Liknande inlägg