Nya Möbler, Spackel Och Chokladbollar

Allmänt


Hej Vänner! Vad jag har saknat er. Det känns som jag inte har skrivit mer er på flera veckor, så är det egentligen bara några dagar. Dessa dagar har bjudit på mycket fix blandat med att njuta av semestern så mycket som möjligt. Jonas och jag har kört ett röj ute i trädgården, tagit bort en buske, rensat ogräs, tagit ner innerväggarna i lekstugan så vi kan få upp nya. Förra veckan gjorde jag även en beställning hos Jysk på några skåp, ett par mattor, en klädställning och en lampa, så det hämtade vi igår.

Vissa rum vet vi inte riktigt hur vi ska göra med när det kommer till möbler osv. Går man från lägenhet till hus finns det utrymmen att fylla ut. Medans vi bestämmer oss om det, känner jag nu att jag vill ta tag i ett par rum där vi faktiskt vet hur vi vill ha det. Därav av beställningen på Jysk. Rummen som vi nu satsar på är hallen och Maltes lekrum. Lekrummet fick en helt annan känsla bara vi fick in en matta och ett par skåp. Hallen fick en annan karaktär när klädställningen kom upp. I lekrummet har det varit en fototapet på en traktor... Traktorn har idag gjort sitt och är numera nerriven. Jag tog bort den, alla pluggar i väggarna och spacklade igen alla hål. Nu är det rummet redo att tejpas och målas! Måste bara köpa färg först men sen så! Jag vill så gärna visa er hur det ser ut nu, men jag tänker hålla mig så ni får se den stora skillnaden när rummet är färdigt.


Efter några fantastiska dagar har jag idag haft en lite små jobbig men händelserik dag. Jag har känt mig lite trött, svullen och bara så där bläig som man känner sig när man får mensen. Där har ni även svaret på varför jag mått som jag gjort idag. Vet ni, det är helt okej att må skit och känna sig svullen. Jag accepterade att så var läget idag, körde ett träningspass för det får mig på bättre humör, bakat chokladbollar, lagat en god middag och käkat en glass till efterrätt. Nu känner jag mig mycket piggare och redo att ta mig av den kommande veckan!


Hur har din helg varit? Har du några planer för kommande vecka?

Kram Anna

Gillar

Liknande inlägg