Ny Doft Till Hemmet

Allmänt

Detta inlägg är en annons för Doftbox.se och innehåller annonslänkar.


Är det inte trevligt när det luktar fräscht och gott i hemmet? Vi har en sån där liten flaska med doftpinnar i Maltes rum som luktar så gott. Ger en liten fräschare känsla mitt bland alla blöjbyten.

För ett par veckor sen kom jag över en sida som heter Doftbox.se (klicka på namnet för att komma till sidan) där fann jag hur mycket roliga grejer som helst! Allt från doftpinnar, doftljus, aroma difusses, lite inredning, produkter för kroppen som handsprit, skrubb, tvål och olika presentboxar både för honom och henne. Jag beställde hem ett par produkter som jag nu har testat och är super nöjd med!

Det första jag beställde var nya doftpinnar till sovrummet. Sovrum får alltid en lite speciell doft, den här tiden på året blir det inte heller att jag vädrar ordentligt utan bara kortare stunder. Då tänker jag att dessa doftpinnar ska göra att det känns lite fräschare och förhoppningsvis ge en mer behagligare känsla när vi lägger oss för natten. Doftpinnarna jag beställde heter White Pearls doftar nästan lite nytvättat och väldigt fräscht. Flaskan ser väldigt lyxig ut måste jag ändå säga. Svart och mässing kan ju inte gå fel!

Den andra produkten jag beställde är handsprit. Det går ju åt i dessa tider och speciellt nu då när vi har smittan här hemma. Däremot tycker jag att de flesta sorters handsprit luktar riktigt stark och torkar ut huden. Den jag beställde doftar kokos! Vem vill inte dofta kokos liksom? Flaskan är en sprejflaska, den luktar ljuvligt och torkar inte ut huden på samma sätt som dom andra. Denna kommer även i två andra dofter, lime och jasmin peach.


Kram Anna

  • Allmänt

Gillar

Kommentarer

LouiseEdling
LouiseEdling,
annaengborg
annaengborg,