Nu Vill Jag Starta Nästa Kapitel

Allmänt


För två årsen tog jag och Jonas det stora klivet att bli sambos och flyttade in till den här lägenheten. Från det att vi började träffas har det alltid känts så självklart att vi ska spendera livet tillsammans, allt är så enkelt när det kommer till vår relation. Men att bli sambos är alltid lite nervöst. Nu ska man bo under samma tak, skaffa nya rutiner, lära känna varandra på ett helt nytt plan. Super roligt, men också lite läskigt.
Jag är så glad att vi fick chansen att köpa den här lägenheten, bli starka tillsammans i relationen, hitta till det nya livet med att kombinera stall, fotbollsträningar, jobb och allt därtill.
Vi klarade av det också och under sommaren fick vi besked om att vi väntade bebis! Så ja, vissa kanske tycker att det har gått fort för oss. Men vi är ju liksom inte pur unga heller, Jonas fyllde 30 och jag 26 när vi träffades. Jag tror vi var ganska säkra på vad vi vill här i livet. Hade ert inte känts så bra som det gör, så hade vi inte varit där vi är idag.Nu står vi här två år senare med en fantastisk lägenhet som jag trivs så bra i. Men fy vad trött jag är på den nu. Förstår ni känslan? Det kanske är för att vi snart ska flytta, man lägger märke till ljud och grejer som man inte reflekterat över innan. En sak jag inte kommer sakna är trafiken. Vi bor ganska centralt ändå, nära till allt och det är mycket trafik här. Senaste tiden tycker jag att dom som kör här har blivit helt galna! Speciellt alla som kör EPA traktorer och EU bilar... Dom kommer jag inte sakna.
Har ni någonsin känt att ni är färdiga med ett ställe? Så känner jag nu. Jag känner mig på riktigt färdig med vår lägenhet
Ett kapitel som har varit helt fantastiskt! Vårt första stora steg tillsammans, Malte har spenderat sitt första år här, lärt sig gå, krypa och allt därtill. Nu har vi inte så mycket mer att hämta här, vi kommer inte komma längre.
Nu vill jag stänga detta kapitlet och börja det nya. Ett nytt som innebär hus, jobb, massor av lek och fix i trädgården, förskola. Ett kapitel med mer lugn och harmoni samtidigt som vi öppnar våra vingar för nya erfarenheter och utmaningar!


Kram Anna

Gillar

Liknande inlägg