Nu Kan Nedräkningen Börja!

Inredning, Allmänt


Godmorgon lillördag!

Hur mår ni? Jag mår riktigt bra tycker jag! Senaste dagarna har jag kommit in i ett riktigt bra flow där jag känner mig tillfreds och nöjd med det mesta. Jobbet rullar på, njuter av att vara hemma, känner mig säker i mig själv. Ja en bra period helt enkelt.

Trots att jag verkligen tar tillvara på varje minut jag är hemma med Malte och Jonas och njuter av vårt hem, känner jag mig så färdig med den här lägenheten. Något jag har gjort hela detta året egentligen, men nu börjar det bli riktigt jobbigt. På ett sätt blir jag lite stressad över att dagarna går så fort. Samtidigt som jag är jätteglad över att det gör det så vi kommer in i kommande vecka snabbt. Nu är det ju faktiskt så pass nära att vi kan börja räkna ner nätterna som vi har kvar i den här lägenheten.Trots att jag mer än gärna skulle vilja flytta härifrån i morgon så har vi trivts så bra här. En fantastiskt fin lägenhet som verkligen har känts som hemma. Vi målade om och gjorde den till våran, en lägenhet med mycket värme där alla ska känna sig välkomna. Och jag tror vi uppnådde den känslan. Såklart kommer den här alltid vara speciell. Alla Maltes första minnen är härifrån. Att flytta hit var det första stora steget jag och Jonas tog tillsammans. Många minnen har skapats här och kommer alltid finnas kvar. Lika vemodigt som det kommer bli att lämna detta ställe, lika mycket ser jag framemot nästa kapitel i våra liv. Ett ställe med mer plats, ett hus vi ska göra om till vårt hem. Bara det att ha en egen trädgård där bara vi kommer vara. Vi behöver inte gå till lekplatsen varje gång vi ska gå ut, nu kan vi bara öppna dörren och släppa ut Malte.

Nu ska här packas för fullt! Så mycket som möjligt ska ner i lådor och vi ska bara ha det absolut nödvändiga kvar. Jag ber om ursäkt i förväg om det blir så att bloggen blir lite lidande men i såna fall vet ni varför! Förhoppningsvis kan jag hålla efter min planering och då kommer inte ni märka av något.

Idag är det som sagt onsdag, jag jobbar eftermiddag på jobbet, ska hämta ett paket där efter som jag är så taggad på att visa er. En produkt jag har kommit på att jag alltid kommer tillbaka till. Utöver det ska vi fortsätta packa och sen var det något mer som jag inte kommer på just nu...


Vad ska ni hitta på idag?

Kram Anna

Gillar

Kommentarer