Nu Har Jag Äntligen Landat Igen

Allmänt


Godmorgon!
Jag hoppas det är bra med er, med oss är det bara bra! Jag vet att jag inte behöver be om ursäkt för min frånvaro här men jag gör det ändå. Vi körde på ett städrace i onsdags då det va dags för visning i torsdags. Hela torsdagen gick så fort! Efter städ, bakning, undan röj av det sista, en tur till lekparken, hem till mormor, lämna nycklar till mäklaren, hem igen blev vi så trötta.
Först tänkte jag att jag skulle ha bloggat igår, men sen kände jag nej. Malte och jag hade en lek och mysdag utan några som helst krav. Vi bakade muffins, gick till lekparken, spenderade halva förmiddagen i pyjamas, bara njöt av att inte ha några speciella planer och bara ta dagen som den kommer.
Idag är det lördag och träning står på dagens schema. Först ska Jonas iväg och spela padel, när han har kommit hem ska jag träffa en komipis för promenad/träning utomhus. Mycket mer än så har vi inte planerat idag, vilket också känns skönt. Jag närmar mig min första jobbdag med stormsteg och känner att jag vill ta vara på varje dag, varje morgon, varje stund med Malte som jag inte kommer ha sen på vardagarna. Kan ni tänka er att jag bara har hela nästa vecka hemma också? Herregud va tiden sprang i väg.. Det ska bli kul det också, men jag kommer ju definitivt sakna dess tidiga mornar med min lilla kille.

Vad har ni för planer i helgen?


Kram Anna

  • Allmänt

Gillar

Kommentarer

pojkensmamma
pojkensmamma,

Mina planer inför denna lördag är väl att plocka iordning lite här,jag har ett stort måste som har jag har dragit ut på allt för länge och det är att gå igenom mina kläder.


Men jag kan göra det imorgon tänker jag hela tiden men det blir inte av men nu jobbar jag bara en vecka till sedan e jag hemma varje dag tills de ringer och vill ha min hjälp på jobbet igen. Då kan man ju ta en låda i taget så kommer jag nog igång med projektet att rensa.


Spännande med att ni har haft visning nu och hoppas att det kommer gå bra för er..


Kram

nouw.com/pojkensmamma
evelinajosefines
evelinajosefines,

Tiden går verkligen för fort! Kändes ju som det var igår dom va så där jätte små och bara sov hela dagarna🥺 Hoppas ni får en superfin lördag🥰

nouw.com/evelinajosefines

Liknande inlägg