Moodboards För Alla Rum

Inredning


Jag kan inte vara den enda som oftast vänder sig till Pinterest när man letar efter inspiration främst till hemmet, men även till mycket annat.

I och med att vår flytt närmar sig med stormsteg och det blir mer och mer verkligt för var dag som går, har jag nu gått loss på denna underbara app totalt! Tidigare gjorde jag en mapp för enbart huset, nu har jag sorterat upp alla dessa bilder i olika mappar. En mapp för varje rum. Så sätt är det lättare att komma ihåg varför du sparade bilden för just det rummet. Än så länge har jag inte kommit så långt men nedan ser ni hur det ser ut just nu.Senaste tiden har mina tankar landat i Maltes framtida rum. I och med att han snart har sin första födelsedag, jag funderar rätt mycket på presenter och familjerna undrar vad han önskar sig. Det blir väl lätt att tankarna hamnar i detta rum, är det något man ska önska till det? Eller ska man satsa på saker han kan använda nu?

En grej jag har insett är att jag tycker det är så snyggt när inredningen går i en och samma färgskala. Som nedan, har du blåa väggar så går resterande inredning/detaljer i olika nyanser av blått. Så snyggt!! Det är farligt att sitta och titta på alla fina bilder.. Men man måste få drömma och ha visioner eller hur?!


Kram Anna

Gillar

Kommentarer

BelindaGoransson
BelindaGoransson,

Så snyggt ju!! Kul med moodboards för alla olika rum!!🥰

nouw.com/belindagoransson
Hilma
Hilma,

Äääälskar Pinterest! Man kan verkligen förlora sig i underbar inspo där 😍

nouw.com/hilma
brandebymaddes
brandebymaddes,

Pinterest är ju såå bra!! Håller med dig om inredningen, så snyggt med ett tema och då en färgskala ❤️

nouw.com/brandebymaddes
Torpetvidvagsande
Torpetvidvagsande,

Som förskollärare skulle jag rekommendera ”lek”saker som inte redan är stereotypt kodade efter kön. Vi vill att barn ska ha tillgång till alla färger i regnbågen, alla typer av lekar, kläder å sätt att vara. Jag tycker att barnets rum ska vara fredat från det ”vuxnas sätt att tänka” för det är färger å materialval som styr. Istället hade jag valt saker att bygga med, klossar i olika storlekar, rör att fylla, rör att rulla. Olika former tex kunder, pyramider, cirklar å kvadrater. Jag hade haft staffli med olika sätt att skapa med olika typer av färg. Tänk giftfritt då små barn stoppar i munnen. Jag tänker stenar, kottar, kvistar grenar, slevar , vispar, burkar, kastruller, instrument, tyger, sjalar å böcker osv. Allt det här materialet skapar fantasi, skapar möjligheter till att utvecklas fri från fördomar om ”så gör pojkar å så gör flickor”, saker som dessa främjar lek, kreativitet, samtal...möjligheten att få vara en själv utan krav på prestation å ett speciellt agerande.. Det skapar varm som ger 100 språk i stället för att berövas 99...

lycka till!

Osv vågar du bryta normen för hur ett barn rum borde se ut?

nouw.com/torpetvidvagsande