Mitt I Kaoset!

Allmänt


Halloj vänner!
Ja som ni märker så har inte min planering gått som jag har tänkt. Jaja, så kan det gå.
Som ni förstår så gick det jättebra att skriva de sista papperna och vi är nu husägare!! Känslan över att vi snart kan räkna ner timmarna till vår första natt i det nya huset är obeskrivlig. Vi är så taggade, det känns riktigt bra, Malte älskar att vara där så än så länge tar han det riktigt bra! Det är nog en utav de saker jag är mest orolig för, hur han ska reagera på allt. Än så länge går det bra, men vi har ju trotsallt bara haft nycklarna i två dagar. Vi får se hur det blir när vi sen ska sova dä. Just nu spenderar vi all ledig tid med att packa, flytta saker och greja där. I morgon ska vi ha en plockardag. Plocka upp det vi har kört dit och bara njuta av våran trädgård! Det ser jag verkligen fram emot.

Så ja, i några dagar framåt kommer jag uppdatera er så gott det går. Jag hoppas ni har förståelse för att det kanske blir lite si så där, det kommer bli bättre jag lovar!


Kram Anna

  • Allmänt

Gillar

Kommentarer

elinm
elinm,

Grattis till huset! 😃

nouw.com/elinm
annaengborg
annaengborg,

Tack snälla! 😀😀😀❤️

nouw.com/annaengborg
LiinaLundberg
LiinaLundberg,
Grattis till er! 🥳 vi får komma och leka i trädgården snart❤️
nouw.com/liinalundberg
annaengborg
annaengborg,
pojkensmamma
pojkensmamma,

Grattis till huset,vad kul att Malte verkar trivas där och hoppas att det kommer att fortsätta att gå bra när ni flyttar in också. E ju bra att flytta medans de e små tror jag för då känner de sig bekväma. Lite svårare att flytta när de blir äldre för tanke på skolan,nya kompisar,nya intryck men kanske e så för barn i 3-4 års ålder också om de byter förskola m.m men e nog svårt med skolbarn.


Min son var 6 år när vi flyttade hit och den enda han kände i klassen var ju hans kusin. Hans pappa hade ju krånglat med flyttanmälan eftersom vi har gemensam vårdnad så pappren till skatteverket kom in sent så när min son skulle börja första klass så stod ju inte han med på listan och det fanns ingen skolbänk till honom. Men läraren hade tur att glassbilen kom precis när de hade kommit in så det var bara gå ut igen och njuta. Och medans barnen var ute så sprang läraren in igen och ordna fram en bänk och en stol och sedan fick hon sonens namn sedan räkna hon upp alla igen och då kunde sonen sitta i sin bänk och räcka upp handen när han hörde sitt namn.


Kram

nouw.com/pojkensmamma
annaengborg
annaengborg,
Tack snälla du 🥰
nouw.com/annaengborg