Mina Hårvårds Produkter

Hälsa

Detta inlägg är en annons för Ida Warg Beauty och innehåller annonslänkar


Vissa människor är besatta av nagellack, vissa av smink, en del av hudvård, jag däremot har kommit på att jag har en förkärlek till hårprodukter. Främst schampoo, conditioner och olika masker. Lyckan när man uppnår den där härliga känslan av mjukt härligt hår som vanligen bara får hos frissan är ju fantastisk!

Jag har väldigt tjockt hår som lätt blir torrt i topparna. Det är först nu som jag har hittat schampoo som passar mitt hår. Mitt hår har aldrig känts så friskt som det gör just nu. Jag vet att jag delat med mig av detta innan, men jag känner att det är min skyldighet att dela med mig av mina favoriter.

Som sagt, jag älskar hårprodukter och har visst samlat på mig en hel del. Det roliga är att jag använder alla, vid olika tillfällen. Serierna som jag nu har hemma är repair, moisture, colour protecting och en silver mask. Min absoluta favorit är moisture serien. Håret luktar gudomligt, det känns friskt och stark efteråt. När jag har haft mycket produkter i håret brukar jag tvätta håret med repair.

Varannan vecka brukar jag även använda mig av silver masken för att få bort det gula i håret i och med att jag har blekt håret. Tyvärr blir det gult ibland men denna masken fungerar så bra och tar bort allt det fula.

Colour protecting serien är mitt nyaste tillskott och något jag än så länge bara har använt ett par gånger, men det känns väldigt lovande!

Jag tycker verkligen att dessa produkter är fantastiskt bra och vill att alla ni ska få uppleva samma denna underbara känsla av friskt hår!


Kram Anna

  • Hälsa

Gillar

Kommentarer

emmanatterlund
emmanatterlund,

älskar idawargs produkter! Håller på med den gamla serien men så fort den är slut ska jag ge mig på att testa de nya! (L)

nouw.com/emmanatterlund
annaengborg
annaengborg,
Åh va spännande! 😀 Produkterna är magiska! 🥰
nouw.com/annaengborg