Min Nya Favorit Lunch - Toast

Mat


Jag älskar att laga mat, det blir lite egentid på något sätt trots att jag har Malte med mig. Han älskar att vara med i köket, f��r han välja så vill han helst vara i grytan. Så fort någon utav oss går dit är han snabbt efter.
Hursomhelst, för några veckor sen kollade jag på en video med Alice Stenlöf där hon gjorde toast som såg fruktansvärt god ut! Jag kände att detta va definitivt något vi behövde testa vilket vi också gjorde. Några veckor senare är jag helt frälst i denna enkla men ack så goda kreation. Jag gillar den där typen av mat som är så enkel att göra, men du kan slänga i precis vad du vill. Detta har blivit min och Maltes favorit lunch. Han får en med skinka och ost i, samt lite grönsaker till. Igår gjorde jag en till mig med kalkon, ost, lite fetaost och tomat. Till det hade jag rester av en paprikasås vi åt till middag i veckan och lite machèsallad.

En variant jag provade som blev riktigt god bestod av biffar som blivit över sen middan dagen innan, lite cheddar, senap och ketchup och lite hamburgerdressing. Som en burgare fast stekt!

Super smarrigt!


Kram Anna

  • Mat

Gillar

Kommentarer

Jenniesh
Jenniesh,

Lät ju gott

nouw.com/jenniesh