Min Högsta Önskan I Jul

Allmänt


Det här året har satt oss i många situationer som är helt nya för oss. Ett år som även gett mig flera olika tankeställare, om livet framför allt. Att inte ta något för givet, ta till vara på det du har och vara tacksam för att man faktiskt är frisk, min familj är frisk och vi alla mår bra! När allt kommer till kritan så är det ju faktiskt det enda som betyder något hur vi mår.

Några små saker i jul blir lite annorlunda från tidigare år, men som jag sagt tidigare så är jag oerhört tacksam över att vi faktiskt kan fira jul med familjerna som vi tänkt. Den här frågan eller vad vi ska kalla det, min högsta önskan i jul. Var från början med i jullistan jag gjorde. När jag skrev ner meningen i mitt block så fick jag känslan av att den behövde ett eget inlägg. Den har för stor betydelse för att bara vara med i en lista.

Så om jag nu ska svara på rubriken så är min högsta önskan i jul just att jag verkligen hoppas att min våra familjer, vänner får fortsätta vara friska! Slippa covid-19 så gott det går. Det är min högsta önskan.


Kram Anna

  • Allmänt

Gillar

Kommentarer

emelivet
emelivet,

Min med, hoppas verkligen 🥺 vilken sötnos 😍

nouw.com/emelivet
annaengborg
annaengborg,

Haha jaa han är ett riktigt charmtroll 🥰

nouw.com/annaengborg

Liknande inlägg