Måndag Och En Kort Vecka

Allmänt


Hej på er!

Jag hoppas ni mår bra och har haft en toppen start på den här veckan! När jag sitter och skriver detta så känns det som klockan borde va typ fem men den är egentligen bara 4. Man blir lite seg när man drar fram klockan tycker jag, den där timman som går förlorad märks verkligen av. Det var en oerhört seg Anna som drog sig upp ur sängen i morse vid tjugo i fem, det är kolsvart uppe och man börjar fundera på om klockan verkligen stämmer. Det gjorde den kan jag säga er.

Det kanske sticker i mångas ögon men jag gillar verkligen måndagar. Visst kan det vara segt att gå upp ibland, men det är rätt gött att börja så pass tidigt. Du kommer verkligen igång, du slutar tidigare och har (nästan) hela dagen framför dig! Jag har haft en bra dag på jobbet, hämtat matkassarna för veckan, la Malte när jag kom hem och nu sitter jag här och skriver med er. När detta publiceras så är jag även i gymmet och kör veckans första pass. Vi får se hur det går då jag fortfarande har väldigt ont i nacken/övre delen av ryggen fortfarande. Men jag tänker att jag ändå kan gå eller cykla lite i alla fall. Bättre att göra lite än ingenting eller hur?!

Kan ni tänka er att vi går in i april månad denna vecka? Hur sjukt? Det absolut bästa med den här veckan är väl ändå att det är en kort vecka följt av ett par dagars extra ledighet. I påsk ska vi åka en sväng till svärmor för årliga påskmiddan, vi ska ha lekdejt i lekparken och vi ska eventuellt grilla hos min äldsta syster,


Har ni några planer för veckan och påsken?

Kram Anna

  • Allmänt

Gillar

Kommentarer

corneliavilhelmssoon
corneliavilhelmssoon,

Älskar också tidiga morgnar, drömmen är ju att ha ett jobb där man börjar tidigt så att man har hela dagen framför sig efter jobbet!

nouw.com/corneliavilhelmssoon
annaengborg
annaengborg,
Ja precis! 😃 Det hade varit helt fantastiskt!
nouw.com/annaengborg
Monika25
Monika25,

Fina bilder

https://nouw.com/monika25/en-mysigt-sondag-37794949

nouw.com/monika25
annaengborg
annaengborg,

Liknande inlägg