Måndag - Första Mars

Allmänt


Tänk vilken start på veckan. Det är inte bara en ny vecka utan även en helt ny månad! Idag, första mars känner jag att min inspiration har kommit tillbaka igen. Den försvann lite grann under vår karantän förra veckan tråkigt nog. Tyvärr blir det väl så när man sitter inne hela dagarna. Även att jag har ämnen att skriva om, så går det men det blir inte så bra som jag vill. Den där lilla gnistan som annars finns där har jag saknat och då blir jag sällan nöjd.
Jag har min sista karantän dag idag sen är jag fri igen! Det här med covid är ju himla konstigt egentligen. Vissa blir super sjuka, vissa inte alls. Jonas blev snorig förra söndagen. Vaknade upp på måndagen och kände ingenting, men han testade sig för att vara på säkra sidan och det visade positivt. Jag däremot har inte känt något under veckan som varit, men jag ska ändå försöka hålla mig borta från människor kommande veckan bara för att vara på säkra sidan och så att dom där 14 dagarna är över.
Under vecka vi har suttit och häckat här har det ändå hänt så mycket grejer med vår lille pojk. Maltes tänder har äntligen börjat titta fram! Just nu ser jag bara kanten på en, men det ser ut som att det är sammanlagt fyra tänder på g. Han har även blivit ganska stabil och står helt själv, han har även börjat ta några steg utan att hålla sig i. Min lilla bebis börjar bli stor!


Kram Anna

Gillar

Kommentarer