List Of The Week

Allmänt


Veckans mående: Överlag den här veckan tycker jag att jag har mått väldigt bra! Lite små stressad inför visningen, liten dipp bland mina känslor men som sagt, överlag en väldigt bra vecka!

Veckans bästa: Det bästa måste ju ändå vara att Maltes tänder äntligen spricker igenom. En sak jag har insett är att när dessa tänder är på väg, ja då är det de ända man pratar om i x-antal veckor. Snart har två av fyra tagit sig igenom så jag hoppas att det bara säger plopp och så är alla fyra framme.

Veckans sämsta: Som jag skrev på mående så har jag haft en väldigt bra vecka, har svårt att se vad som skulle kunna vara sämst. Men det som absolut sämst måste ändå vara att vi satt i karantän förra veckan och att dom där 14 dagarna som inkubationstiden faktiskt kan vara, tar slut idag. Den här veckan hade vi nämligen sett framemot en massa lek med kompisar och kompisgäng i lekparken. Då jag inte vill riskera något så har vi gått dit själva och hållit oss ifrån våra vänner. Vi får helt enkelt se om vi hinner med något i veckan som kommer!

Veckans mysigaste: Alla gosiga stunder med Malte. Han har senaste tiden blivit en riktig kelgris. Kommer ofta och sa gosa, tar ibland med sig nappen och snuttefilten, gosar ner sig i knäet och somnar! Hur mysigt??

Veckans boost: Den här veckan har många utav konversationerna i detta hushåll handlat om vårt kära hus. På nått sätt känns det fortfarande långt fram, samtidigt som det snart är dags att börja rensa, packa i förrådet så det åtminstone är klart. Det har gett mig väldigt mycket energi, känslan av att vi faktiskt har köpt en hus som vi snart ska få tillgång till. Det va ingen dröm, det har faktiskt hänt.

Veckans längtan: Min största längtan är just nu att bli av med lägenheten, att få den såld. Vi har fått bud på den, dock fortfarande en bit ifrån utgångspriset så vi hoppas på fler. Det finns några som är väldigt intresserade
Vi håller tummar och tår nu för att någon tar tag i takt pinnen och sätter igång budgivningen, alternativt kommer med ett bättre bud.

Kram Anna

Gillar

Kommentarer