Lekparken, Bullar Och Snittar?

Allmänt


Hej söndag!
Hur mår ni? Jag hoppas ni mår bra och att ni har haft en bra helg. Vi har haft en riktigt bra helg måste säga. Igår åkte vi till ett par kompisar och hälsade på. Det är även hos dom som min häst har befunnit sig senaste året så jag passade på att gosa lite med honom också. Hur mycket hästtjej jag än må vara, hur mycket jag än älskar denna häst så känner jag verkligen att låta M ta hand om honom är bland dom bästa beslut jag har tagit. Han lever livet där ute och har det hur bra som helst. Det värmer verkligen i hjärtat!
Denna söndag bjuder dock inte på lika härligt väder. Medans det va uppehåll på förmiddagen passade vi på att ta en promenad till en utav alla fina parker som finns här. Malte hade hur kul som helst bland allt flis som smakade extra gott i munnen. Efter att vi kom hem har det regnat till och från hela tiden, vi beslutade oss för att hålla oss inne resten av dagen. Det är inte fy skam det heller, jag har nämligen fått för mig att jag ska baka. Just nu velar jag mellan bullar och kolasnittar.. Kanske bananmuffins till Malte? Eller ska vi göra både muffins och snittar? Något smarrigt kommer det bli i alla fall!
Jag känner mig riktigt taggad på en kommande vecka med stängningsdag, morsdag firande, mer packning av grejer och fix här hemma.


Vad har ni haft för er i helgen? Vad ser ni framemot i veckan?


Kram Anna

  • Allmänt

Gillar

Kommentarer

elinm
elinm,

Skönt att hästen har kommit till ett bra ställe! Och vad gott med bakat, blev sugen nu 😃

nouw.com/elinm
annaengborg
annaengborg,
Ja men så skönt verkligen! 😀 Hembakat är ju gudomligt gott 😁
nouw.com/annaengborg