Laddar Inför Kommande Vecka

Allmänt


Hej! Då var det söndag igen och slutet av helgen. Trots att vi inte har gjort så mycket denna helg, har det swishat förbi i väldans fart. Igår hade vi faktiskt riktigt fint väder vilket resulterade i att vi spenderade majoriteten utav dagen i lekparken.

Idag är en riktigt grå dag, regnet öser ner, jag har två trötta grabbar som i skrivande stund sover så gott. Personligen tycker jag om dessa gråa dagar. Inte jämt kanske, men ibland är det skönt att ha en sån där dag där man går runt i myskläder, äter gott, har inga som helst krav och bara gör det som får en att må bra. Söndagar för mig har blivit en städdag sen några veckor tillbaka. Innan har jag försökt hinna med att städa i veckan, men efter lite tanke har jag kommit fram till att det är skönare att göra på helgen.

Vi har ändå hunnit med mycket idag måste jag säga. Malte har badat, hjälpt mig att städa, Jonas har varit på loppis, vi har käkat lunch, grabbarna sover och jag har tagit en lång dusch, rakat benen och smörjt ansiktet. Nu tänkte jag sitta här ett tag och förberedda för kommande vecka, Det ska även skrivas en shoppinglista för veckans middagar.


Från något till något helt annat, har ni sett hur vädret ska bli dom kommande dagarna? Hur kan vi gå från 9 grader och spöregn, till 23 grader i morgon? På onsdag ska det vara 22 grader och strålande sol här, inte för att jag klagar, värmen får mer än gärna komma! Kom dock på att om det ska bli såhär varmt nu måste jag snabbt införskaffa en ny solhatt till Malte, han har keps men tänker att solhatten skyddar mer. Måste även köpa solskyddsfaktor både till mig och Malte. Och jag behöver även busa mig, ska det bli varmt och kräva shorts kommer folk bli bländade av mina vita ben. Jag skojar inte, jag ser ut som ett spöke!


Kram Anna

Gillar

Kommentarer