Kan Man Få Håret Att Växa Snabbare??

Mode


Under de år jag har haft korthår vet jag inte hur många gånger jag har längtat tillbaks till det långa fina hår jag en gång hade. Varje gång håret har kommit ner till axlarna, blivit den där jobbiga längden där topparna böjer sig och lever sitt egna liv har jag ångrat mig och klippt av det igen.
Efter många år av färgning i alla diverse färger känner jag nu att det skulle vara roligt att ha sin egna färg. Jag trivs som fisken i vattnet med detta ljusa, samtidigt som jag är sugen på en förändring. Därför har jag nu beslutat mig att jag helhjärtat ska göra en satsning på mitt hår. Få tillbaka min egna färg och låta det växa ut.
Jag ska till frissan framöver och göra det lite mörkare, inte så mycket men för att det ska vara mer som mitt egna och inte så stor skillnad vid ut utväxten. Efter det blir det ingen mer färgning på ett bra tag, bara toppa för att hålla håret fräscht.

Vet ni om det finns något man kan göra för att håret ska växa snabbare? Pauls Rosas vet jag äter omega 3 tabletter och det verkar funka för henne. Funderar på om jag också ska prova det eller om ni vet något som funkar toppen!


Kram Anna

  • Mode

Gillar

Kommentarer

svullo
svullo,

Ät Finn crisp med en smörklick på så får du bra fart på håret naglarna och ännu bättre hy, 95% råg fullkorn som innehåller en massa nyttigt dom flesta saknar i sin kost, jag spelar mycket gitarr och med Finn crisp blir naglarna som stål och håller superbra 😊 👍

nouw.com/svullo
annaengborg
annaengborg,

Åh tack så mycket för tipset 😀👍

nouw.com/annaengborg