Inspiration Från Veckan

Allmänt


Den här veckan har inte varit min bästa. Vi har hittat på mycket roligt, men tappandet av mobil, köpare som tar tid på sig, ja det gör en lite frustrerad och blir som ett hängande moln som inte vill ge med sig. Förhoppningsvis är vi på rätt väg både när det kommer till mobilen och säljandet av lägenhet. Trots motgångar och lite tråkigheter har det ändå funnits några saker som har bidragit till inspiration för mig, hitta viljan att göra något idag för att morgondagen ska bli bättre! Det var längesen jag gjorde ett sånt här inlägg och kände att nu var det dags! Nu stannar vi upp, tittar tillbaka på veckan som varit och vad som har inspirerat oss. Kanske hittar ni något som ni vill göra annorlunda kommande vecka!


Min egna lilla familj - En ständig inspiration som alltid finns där. Det är så härligt att se hur Malte tar sig an världen, hans utveckling, att han vågar att prova sig fram. Han har vuxit så mycket senaste veckorna! Går mer och mer själv, äter nästan allt själv, sitter på pottan ibland och tycker det är super roligt! Jonas är min stöttepelare här i livet, kommer alltid med bra råd, en sån där jobbigt vis människa som man ibland blir trött på när dom alltid har rätt samtidigt som man verkligen behöver dom. Mina pojkar gör att jag verkligen vill bli en bättre människa och jobba hårt för det vi har.


Min hälsa - Detta gäller både min mentala och psykiska hälsa. Som ni vet så har jag kämpat väldigt mycket med dessa, att göra det hälsosamt och av rätt anledning. Att hitta den där balansen är inte det lättaste, men jag är på god väg! Jag älskar verkligen att laga mat, det vet ni. Det ni kanske inte vet är att fört i år har jag börjat njuta av att just äta. Innan har det känts som ett måste, jag har ätit för att jag har varit hungrig men det är inget jag gjorde med glädje. Utan ett måste bara. Nu kan jag ändå sitta ner och tycka maten är god. Ibland kommer vissa mindre bra dagar då jag inte vill äta alls, som tur är blir dom färre och färre. Att börja tycka om mat, komma igång med träningen och säga till mig själv (ungefär en miljon gånger varje dag) att det tar tid! Det har denna veckan gett mig den där extra boosten att fortsätta med resan jag nu har påbörjat. Jag tror även att detta kommer få sig en skjuts när jag börjar jobba och man får in mer utav vardagsmotionen igen.


Vad har gett er lite extra inspiration i veckan?


Kram Anna

  • Allmänt

Gillar

Kommentarer

BorderlineGirl
BorderlineGirl,

Det måste nog varit musik & min älskade dotter & såklart min fina sambo 💜

nouw.com/borderlinegirl