Inredning På Instagram


Visst kan man inte få för mycket inspiration när det kommer till inredning? Senaste tiden har jag känt att jag börjat bli lite smått besatt av hus och inredning. Lite på samma sätt som när man är gravid och vill köpa precis allt som är gulligt och relaterat till bebisar. Det stadiet är jag på just nu.

Men hur kul är det inte då med inredning? Det är väl ändå något man aldrig kan få för mycket av? Man ändrar stil, hittar nya möbler, gör loppisfynd, vill måla om. Möjligheterna är oändliga och tar aldrig slut. Som nybliven husägare har jag fått (reda nu) lärt mig att man måste ha en plan, och prioritera. Det verkar vara a och o i detta projekt. Givetvis har vi så många planer och idéer för vad vi vill göra både ut och invändigt. Nu har vi dock kommit fram till vad som står längst upp på listan, och vad vi kan vänta med.

Fördelen med att köpt ett hus och sen ha långt kvar tills inflyttningen är ju helt klart att du hinner gå igenom så idéer, tankar, kolla upp bygglov osv. När du sen står där med nyckeln i handen så är ni kanske lite klokare och har en aning om hur ni vill ha det, i alla fall vad ni inte vill ha. Det roliga med detta hus är att både jag och Jonas är lika besatta av inredningsdetaljer. Han är nog till och med lite värre än vad jag är. Jonas skickade en länk till mig häromdagen som ledde mig till ett konto på instagram med just inredning.

När jag klickade in på detta konto fastnade jag direkt! Det gjorde även att jag hittade två andra konton med inredning som är så fina! Jag tänkte nu tipsa om dessa om det nu är så att ni inte redan följer dom!


Kram Anna

Gillar

Kommentarer