Grattis Morsan!

Allmänt


Ingen har väl missat att det idag är morsdag. Har du lyckats göra det? Well, now you know. Det här är en dag då vi visar lite extra omtanke för vår mamma,svärmor, farmor, mormor ja listan kan göras lång. Som ni vet brukar jag inte vara så mycket för dessa dagar, men i år kände jag att nee nu jäklar ska vi överösa alla fantastiska kvinnor där ute!

Så ja, jag vill extra kärlek och en stor kram till alla er underbara kvinnor och mammor där ute i världen. Oavsett vad ni tänker mellan sömnlösa nätter, trotsiga barn, berg av tvätt och kaosartade hus så gör ni ett fantastiskt jobb! Ni tar hand om det finaste vi har här i världen, våra barn. Vi gör allt för dom små liven, samtidigt som man försöker få sitt egna liv, relationen med sin partner och hushållet att gå runt. Efter att enbart har varit mamma i ett år har jag stött på många hinder och utmaningar där jag har fått tänka om, komma på lösningar och ordna det på andra sätt. Och då har jag bara en liten plutt. En stor eloge till alla som har flera barn! Jag är mäkta imponerad.

Idag tycker jag att vi ska ge oss en ordentlig klapp på axeln och berömma oss för det otroliga jobb som vi gör varje dag. Ibland känner man sig inte tillräcklig, som man inte blir färdig, men vet du vad? Det är helt okej! Vi är bara människor och ibland blir det lite knasigt. Thats life.

Ge dig själv en klapp på axeln för ditt hårda slit, en bamse kram från mig för att du helt underbar precis som du är och njut av en fantastisk dag!


Kram Anna

Gillar

Kommentarer