Glad Påsk!

Allmänt


Glad Påsk kära vänner!
Den här påsken måste jag ändå säga har varit den bästa på länge, och än är den inte över.
Gårdagen visade sig bli en väldigt produktiv men rolig dag. Malte fick sitt påskägg efter frukosten, strax efter det gick jag hem till mamma och hjälpte henne att börja rensa i hennes förråd. Ett par timmar och väl hemma blev det en tur över stan för att införskaffa en hjälm till Malte.
Med en ny hjälm och cykelsitsen på är vi nu redo för en massa härliga cykelturer, Malte var så nöjd bak på cykeln!På eftermiddagen cyklade vi upp till min äldsta syster för lite grillning och mys! Massa god mat, härligt sällskap och glada barn.. det blir inte bättre än så!
Idag ska vi möta upp Jonas familj för ett smarrigt påskbord och ännu mer härligt sällskap. Det ska bli så kul när dom får se hur mycket som hänt med Malte sen dom va här på kalas.
Fullspäckade dagar med lite halvdålig planering för bloggen från min sida, gör att det ekar lite tomt här som ni kanske märkt. Förlåt för det! Idag händer det grejer sen lugnar det ner sig och då kommer vi tillbaka till verkligheten!

Jag hoppas ni har en fantastisk påsk med massor av god mat och underbara människor i er närhet! Berätta gärna om era påskplaner och hur ni har haft det!


Kram Anna

  • Allmänt

Gillar

Kommentarer

Vickan93
Vickan93,
Glad påsk 🐣
nouw.com/vickan93
annaengborg
annaengborg,
Glad påsk!😀
nouw.com/annaengborg