Fredag Och Valborgsmässoafton

Allmänt


Godmorgon! Äntligen är det fredag och snart helg! Denna veckan har bjudit på intensiva men roliga jobbdagar, massor av lek och gos med Malte och många vuxna samtal med Jonas.
Nu märker man att vi börjar närma oss sommar, husflytt, inskolning och jobb även för Jonas del. Än är det ett tag kvar för honom att börja jobba, men redan nu måste vi bestämma oss för hur mycket vi ska jobba i höst. Vi vill båda gå ner lite i tid för att minska ner på Maltes timmar på förskolan, men hur mycket ska man gå ner?
De senaste dagarna har jag fått två mail från mäklaren om tid då vi ska få huset, men även om den dagen då vi ska lämna över nycklarna till lägenheten. Så ja, det händer mycket nu!

Idag är det inte vilken fredag som helst utan det är även Valborgsmässoafton, om det är någon som missat det. Typ jag. Ärlig talat har jag inte haft en tanke på att det är just denna dag idag utan det kom jag först på denna veckan. Har ni några planer? Jag slutar tidigt idag och ska bara hem och käka lunch innan vi ska till min äldsta syster för lite ute lek och mellis. Kommer bli så mysigt! Jonas har beställt en grillbricka tills idag med massa smarriga saker på som vi har tänkt att äta i kväll när Malte har somnat. Det här kommer bli ett jättebra avslut på veckan som varit, och en perfekt start på helgen!

Vad ska ni hitta på i helgen?


Kram Anna

  • Allmänt

Gillar

Kommentarer

evelinajosefines
evelinajosefines,

Vad roligt att ni fått ett datum när ni får flytta in i huset , det känns mer på riktigt då tycker jag.🥰 Detta år har jag glömt bort alla dagar det är något, typ våffeldagen, kanelbullens dag osv. Men tror det har med att man mestadels bara går hemma.. Hoppas ni får en superfin fredag och valborg!! ❤️

nouw.com/evelinajosefines
annaengborg
annaengborg,

Ja men nu känns det verkligen som att det närmar sig! 😃 Haha jag vet precis va du menar! 😋 Vi hade en super mysig dag <3 Hoppas ni hade en toppen bra dag ni också och att ni får en riktigt härlig helg!


nouw.com/annaengborg