Första Natten I Huset!

Allmänt


Godmorgon Lördag!

Hur mår ni? Jag hoppas ni mår helt fantastiskt och är taggade på en underbar helg.
Själv har jag nog inte riktigt fattat att vi natten tills idag har sovit i vårt nya hus. Jag vet, jag har tjatat om det här så länge nu men vi har längtat nått kopiöst efter denna dag och det känns så overkligt att vi är här. I skrivande stund är klockan snart halv 8, jag sitter och njuter av trädgården och grabbarna ligger och sover. Dags att gå och väcka dom kanske.. Malte har skött sig exemplariskt i natt. Inget konstigt utan det var samma rutiner som alltid vilket känns skönt! Har sagt det innan och jag säger det igen, jag är så imponerad av denna lille kille. Alltid så lugn, gillar läget och infinner sig snabbt i nya situationer.

Idag har vi fullt upp. Vi ska köra det sista från lägenheten och har en drös med människor som kommer och hjälper oss. Denna flytt kommer gå så smidigt! För det första ser jag framemot att få hit alla saker. Och för det andra ser jag framemot att få träffa en massa härliga människor idag och bara umgås!


Kram Anna

  • Allmänt

Gillar

Kommentarer

LiinaLundberg
LiinaLundberg,

Vad roligt! Äntligen är ni där ni har längtat efter och haft som målbild så länge. Och skönt att Malte tar det så bra. Lycka till med flyttandet idag!🥰💪🏻

nouw.com/liinalundberg
annaengborg
annaengborg,
Jaa äntligen! 😁❤️ Tack snälla du 😍 vi måste träffas snart! 🤗
nouw.com/annaengborg

Liknande inlägg