Första Dagen På Förskolan

Allmänt, Barn och Gravidetet


Äntligen! Som vi har väntat på att Maltes envisa näsa och tänder ska lugna ner sig, nu har dom beslutat sig för att ta en liten paus och vi kan försöka komma in i en ny vardag. En vardag bestående av mornar där man inte enbart ska göra i ordning sig själv, utan även ta hand om huliganen som springer runt och tömmer lådor i köket. Passa tider, komma ihåg kläder och allt som nu kan tänkas höra till det blivande kaoset.
Igår gick Malte sin första dag på förskolan. Lite ledsamt hade det varit, men han hade ändå ätit bra till lunch och somnat på sin madrass. Det var en sovandes liten kille jag fick i min famn innan vi traskade hemåt. Väl hemma kröp vi ner i soffan, tittade på Paddington och gosade så mycket vi kunde.

Igår var det Jonas som fick onda ögat när han lämnade lill plutten, idag är det min tur att vara den hemska föräldern. Min tur att vara den som gör Malte ledsen, fruktansvärt arg.. Kommer det kännas i hjärtat? Definitivt. Kommer jag gråta? När jag cyklar mot jobbet kommer jag inte bli förvånad om det trillar ner en tår eller två.


Kram Anna

Gillar